Skaftö-Vägeröds dalar

Vägeröds dalar är ett naturreservat på Skaftö. Tog en härlig promenad där idag för att se på alla träd och dalar. Träffade ett par som var ute och de sa att det var synd att du inte fick lite sol när du ändå hade med dig kameran. Nja sa jag jag tycker nog den här promenaden var vacker som den var utan sol. Träffade ännu en person och vi kom fram till att en sådan här dag behöver man ingen sol. På våren så blommar vitsippor och blåsippor där för fullt. 

Läste på skylten som står vid parkeringen att genom reservatet gick gamla landsvägen till Skaftö fram till 1930-talet. Det som slog mig på promenaden var att det var väldigt mycket döda träd där, men det fick jag svaret på lite senare. Går man där vid ravinen så skall man titta extra noga på träden för där finns mycket namn m.m. inristat. Vägeröds dalar är en kärleksdal kan man nog säga. I slutet av denna bildserie så tog jag ett kort med min Iphone och appen Pro HDR. Titta gärna på det. Ha en trevlig söndag med lite bilder från Vägeröd.

Vägeröds dalar 4/11 2012

4 reaktioner till “Skaftö-Vägeröds dalar

  1. Vad vackert, vilket fint jobb du gr Glenn, nu fick jag inspiration till att fota lite mer hr. Jobba p med bloggen, skriver bra gr du ocks 🙂

    //Tommy

    4 nov 2012 kl. 14:19 skrev Glicko :

    > >

  2. Har bara varit där en gång och då på våren men ser ju helt klart värt att besöka även en höst dag och jag kan tänka mig att det är fint på vintern när det fallit lite snö också… Gillar färgerna i HDR bilden!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.