Mission completed.

Idag var det dags. Jag skulle få testa att köra jetski. Gjorde ett reportage om våran duktiga vattenskoteråkare Christian Cagnard från Lysekil. Igår ringde han att sa att det var dags. Glöm inte kameran var det sista han sa… När jag ringde och pratade med honom inför att göra ett reportage om honom var dealen att: ok om du testar jetski. Självklart sa jag. Har varit lite smånervös idag faktiskt och det märktes nog när jag kom ner och han sa att våtdräkten ligger i bilen, det är bara att gå bort och byta om. Det första jag gjorde var att sätta på mig våtdräkten ut och in och bak och fram…. skratta ni men det var inte lätt. Christians fästmö Angelica kom förbi och sa, undrar om du inte gjort fel. Hmmm. Som tur var hade jag med mig min son Kim och han fick hjälpa mig av med den. Det var bara att sätta på den igen. Som tur var var varken Christian eller Fredrik i närheten utan de var ute och körde på sjön. De hade nog legat dubbelvikta av skratt.

IMG_7673
Det här var nog inte rätt.. : )
IMG_7683
Till slut var den på.

Christian Cagnard hade med sin kompis Fredrik Forsberg. Tyvärr så pajade Christians jetski efter en stund, men Fredrik hade  en liten genomgång hur jag skulle göra och jag fick låna hans maskin.

IMG_7695
Fredrik Forsberg.
IMG_7699
Nu är jag på gång.

IMG_7719

IMG_7727

IMG_7753
Nu är jag uppe på jetskin.

IMG_7754

IMG_7760
Nu skall jag försöka ställa mig upp.
IMG_7762
3 försöket så lyckas jag resa mig upp och kör en sväng.

IMG_7764

Mission completed. Det var så kul. Tusen tack Christian Cagnard och Fredrik Forsberg för att jag fick testa detta. Dessutom stort tack för att ni även lät min son få köra. Han tyckte det var något av det roligaste han gjort. Ni som missade att läsa om Christian som bl.a. kommit 3:a i VM i vattenskoter kan läsa det på länken under här.

Reportage om Christian Cagnard.

3 reaktioner till “Mission completed.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.