Bor i Lysekil "Staden vid havet"

Det blev en regnig och blåsig premiär av ”Det Blir Roligare Tillsammans”, en allsångskonsert med Magnus Carlsson tillsammans med Linda Bengtzing. Det var ändå en väldigt bra uppslutning på folk som ville vara med och sjunga och se premiären av ”Tillsammans”. Det regnade in på scenen men både Magnus, Linda och orkestern bjöd på sig själva och Linda gick t.o.m. ut i regnet och sjöng och dansade med publiken. Här kommer lite bilder från en mysig eftermiddag från Havsbadsparken i Lysekil. Vi som var där bjöds på bra musik av duktiga artister och en mycket bra orkester. Det blev även bingospel där f.d. Lysekilsbon Andreas Jillram vann ett presentkort på 3000:-. Ett jättelyckat arrangemang. IMG_4280 IMG_4297 IMG_4311

IMG_4326 IMG_4358 IMG_4414 IMG_4457

IMG_4544

IMG_4568

IMG_4592 IMG_4709 IMG_4732 IMG_4812 IMG_4826

IMG_4870

IMG_4876

IMG_4878

IMG_4885

IMG_4935

IMG_5032

IMG_5056

IMG_5102

Andreas Jillram från Lysekil kammade hem storpriset i bingon i Lysekil!

IMG_5163

IMG_5194

IMG_5223

IMG_5284

IMG_5280

Det Blir Roligare Tillsammans!

 

Kommentarer till: "Idag var det Premiär av Allsångskonserten ”Det Blir Roligare Tillsammans” med Magnus Carlsson & Linda Bengtzing i Lysekil." (4)

  1. Synd på vädret men kul att det vart bra. Den blå skylten eller vad det är som syns på bild två från start syntes ända upp till infarten kan jag rapportera… 😉

  2. […] 15 juli. På förmiddagen gör jag en intervju med Lisa Eriksson Långbacka som bl.a. har varit ute med Tomas Ledin på turné. Lisa är en vän till mig så det var extra roligt att få höra om hennes liv. På eftermiddagen beger jag mig ner till Havsbadsparken och ”Det blir roligare tillsammans”. Denna eftermiddag var en av de få dagar det regnade på hela sommaren när det var något evenemang. Magnus Carlsson & Linda Bengtzing besökte Havsbadsparken med allsång och bingo. Både Magnus och Linda bjöd på sig själva under tiden det regnade. Riktigt bra upplägg med allsångslåtar och egna låtar av Magnus & Linda. Tillsammans. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: