Idag får ni möta Lysekilstjejen Michaela Westerlund igen på min blogg. Hon gör succé i Los Angeles och som i somras gjorde ett 2-dagars event i Göteborg där hon sålde kläder m.m.

Det går bra för Lysekilstjejen Michaela Westerlund som bor i Los Angeles och som har företaget Stylegodis. Stylegodis är en webbshop för tjejer. De säljer kläder, skor och accessoarer. De skeppar varor över hela världen. Allt har gått väldigt snabbt. I mitten av 2012 startade hon StyleGodis.com i Los Angeles. I sommar har hon varit hemma i Lysekil men innan dess han hon med att göra ett 2 dagars event i Göteborg där hon bl.a. sålde kläder och hade svenska modeller som visade upp kläder. Jag träffade Michaela förra sommaren när hon var hemma i Lysekil och gjorde ett reportage med henne då och kände att detta blivit så stort så jag ville göra en uppföljning om henne och höra hur det gått. Sedan är det väldigt kul när det går bra för folk som flyttar till ett annat land och lyckas.

IMG_0007
Michaela Westerlund när vi träffades förra sommaren och tog lite foton på NH5 här i Lysekil.

IMG_0014

På Storgatan 22 i Göteborg fick de låna Mink Showrooms lokaler som idag bytt namn till Greygarden och hade ett Stylegodis pop-up show. Hon tog med sig kläder från LA och sålde till bra priser. De bjöd in bloggare för att promota eventet och de sålde riktigt bra trots att det var 35 grader ute och strandväder.

i.jpg

Foto: Aime Faily.

h.jpg

Foto: Aime Faily.

g.jpg

Foto: Aime Faily.

a.jpg

Här syns Michaela i bakgrunden av teamet som jobbade i Sverige. Foto: Aime Faily.

o.jpg

Foto: Aime Faily.

zi.jpg

Foto: Aime Faily

Michaela brukar göra sådan här event i Los Angeles och det är mycket uppskattat. Troligtvis blir det likadant event till jul och då troligtvis i Göteborg hälsar Michaela från Los Angeles.

zz.jpg

 

Foto: Aime Faily.

zzzzo.jpg

 

Foto: Aime Faily.

zzzzzc.jpg

 

Foto: Aime Faily.

zzzzzy.jpg

 

Foto: Aime Faily.

Det har hänt ganska mycket sedan jag träffade Michaela för ett år sedan. Hon anställt 2 st. som jobbar heltid och även börjat på en egen smyckeskollektion som hon släpper i höst. Det jobbas också med en vintagekollektion som släpps vid jul och där de gör om vintageplagg. Man ändrar designen med att sy på saker o.s.v. Detta och mycket annat har de jobbat med det senaste året. Michaela gästbloggade också för E news som är den största nöjeskanalen och sajten i USA. Hon gjorde detta i april när hon var på Coachella Festivalen i USA och detta gav Stylegodis ett extra lyft med många nya kunder i USA. Det är i USA man vill synas mera och där man vill sälja mera. Jag kommer hålla kontakten med Michaela och hon har lovat att höra av sig om det händer något. Hon skickade en hälsning med bild till mig att hon följer min blogg från Los Angeles. Tack Michaela.

10551823_10152209517211046_144853033_n (1)

 

Här är länken till reportaget jag gjorde med Michaela förra sommaren.

Michaela Westerlund från Lysekil gör succé i Los Angeles.

En tanke på “Idag får ni möta Lysekilstjejen Michaela Westerlund igen på min blogg. Hon gör succé i Los Angeles och som i somras gjorde ett 2-dagars event i Göteborg där hon sålde kläder m.m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.