Lite foton från Bokmässan 2014 i Göteborg med allt ifrån Börje Salming till Carl-Einar Häckner.

Min första dag någonsin på bokmässan slutade med nästan en mil i gående. Så mycket folk har jag inte skådat på många år som jag såg idag i Göteborg. Min första bokmässa var imponerande och detta blir nog inte den sista.  Den första jag hittade till på bokmässan var min vän Ramona Fransson som är helt underbar och stöttar mig i mitt bloggande. Tack Ramona för alla fina ord. Ramona var själv imponerad av alla folk som var på mässan och hade redan från i torsdags haft mycket att göra.

IMG_0607
Deckardrottningen Ramona Fransson.
IMG_0611
Träffade Tre Kronor legenden Honken Holmqvist.
IMG_0613
Känner ni igen denna mannen? Staffan Westerberg heter han och han signerade min CD: Vilse i pannkakan.
IMG_0616
Börje Samling.

Börje Salming, legendernas legend får man väl kalla honom. För några år sedan skickade jag några handmålade bordshockeygubbar till honom. Han svarade och skickade något signerat kort tillbaka. När jag träffade Börje idag så hade jag med mig en gubbe med honom i Brynäsdräkt. Han visste direkt vem jag var. Vi pratade om när TV 5 var hemma hos honom och byggde om ett rum och då gjorde ett prisskåp och i detta skåp står mina hockeygubbar. Fantastiskt kul.

IMG_0619
Börje med gubben och jag med Börjes nya bok.
IMG_0621
Josefine Sundström intervjuar Dogge!

IMG_0643IMG_0646

Ken Ring signerade.

IMG_0652
Ralf Edström mindes matchen i Lysekil när han var där med PSV och spelade.

IMG_0655 IMG_0661 IMG_0665

Josephine Bornebush signerade böcker.

IMG_0674

Jonte Hedström Ishockeyspelare presenterade sin bok.

IMG_0680

Sören Olsson hälsade jag på. Är kompis med Sören på Facebook och han kände igen mig.

IMG_0688

Carl-Einar Häckner mindes också Lysekil när han var där och trollade med Trollando i Lysekils Folkets Hus.

IMG_0704 IMG_0705

Jan Guillou blev det också en bild med.

IMG_0720

Det här var det som gjorde min dag på Bokmässan. Ulf Elfving som hade mycket kontakt med pappa och som jag träffat ett antal gånger när han besökte Lysekil och Fiskebäckskilsparken och även Club Skaftö. Det var säkert över 30 år sedan vi sågs men det sista året har vi hållit lite kontakt. Ulf tog sig tid att komma ner till  Sveriges Radios monter lite tidigare för annars hade vi inte hunnit att träffats. Stort tack Ulf! Bokmässan är nog något av det maffigaste jag varit med om. Vilken upplevelse att vandra runt där och bara se på allt folk. Stort tack till min Kompis Thomas som fotade det mesta idag… Tack grannen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.