NH5 i Lysekil är nominerade till ”Årets Krogmiljö” på restauranggalan i Stockholm 3 november.

Idag säger vi grattis till krögarna Jonas Svensson och Reine Patriksson. Deras krog NH5 här i Lysekil har blivit nominerade till priset ”Årets Krogmiljö” på restauranggalan i Stockholm den 3 november. ”Norra hamnen 5” är en av två restauranger som blivit nominerade, den andra är restaurang ”Printz” i Stockholm.

IMG_9226

 

De olika finalisterna som är nominerade på galan är: Årets Hälsokoncept, Årets Innovatör, Årets Framtidslöfte, Årets Smaksättare, Årets Barkoncept, Årets Krogmiljö, Årets Hållbara Krog, Årets Sommelier, Årets Krog, Årets Leverantör, Årets Matsalsteam, Årets Krögare, Årets Klassiker som är en ny kategori för i år och R&S Hederspris.

 

IMG_9240

 

 

Galan går av stapeln på Cirkus i Stockholm den 3 november så vi håller tummarna för Jonas & Reine. De har också restaurang Brygghuset på Skaftö som förra året utsågs till ”Årets Whiskykrog”. Redan denna helg 10-12 oktober bär det av till Stockholm för Jonas och Reine då det skall medverka på Taverna Brillo på Stureplan och marknadsdagarna ”Gullmarsfjorden”. Jag hoppas att nästa vecka få lite foton och information om hur helgen gick i Stockholm för gänget från Lysekil.

 

IMG_2126

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.