Grundsundsbandet Westliv har samlat in över 20.000 kronor på bara några dagar till Barncancerfonden.

Bandet Westliv från Grundsund på Skaftö har startat en insamling till Barncancerfonden som bara på några dagar har samlat in över 20 000 kronor. Insamlingen sker via Westlivs Hjulskiva ”FUCK CANCER”. Jag tog kontakt med Bernt ”Berra” Åkesson som är en av bandmedlemmarna i Westliv och frågade hur det kom sig att de startade insamlingen. Bernt ”Berra” Åkesson säger:

-En av bandmedlemmarnas barn blev drabbad av detta, och därför kände jag att vi måste göra något. Målet var att från början att samla in 10 000 kronor, men tack vare Facebook och den världen där man når en större spridning har det bara på några dagar samlats in över 24 000 kronor på Barncancerfondens konto. Responsen har varit överväldigad och ökar hela tiden. Så stort tack till alla som är med och stöttar våran insamling till detta. Det beloppet ni sätter in går oavkortat till Barncancerfonden. Jag kan också tillägga att skivan är fri från vanliga jullåtar.

Vill Ni stödja Westliv i deras insamling till Barncancerfonden, gå in på Barncancerfonden.se, sök upp Westliv Hjulskiva Fuck Cancer, lägg in ert bidrag. Skicka därefter er mailadress till lyshult@telia.com så skickar Berra ut Westlivs nya skiva till Er!

 

10615393_723349007730486_8529471287389361483_n

Westliv består av Henrik Hermansson på trummor, Mattias Karlsson gitarr och sång, Jonas Svensson gitarr och sång och Bernt ”Berra” Åkesson på bas.

Hjulskivan består av åtta låtar som de bl.a. kommer att säljas via ICA nära i Grundsund på Skaftö. De skickar också ut länkar från deras dropbox till de som vill stödja insamlingen. Skivan eller länken kostar 100 kronor eller mer. På juldagen spelar Westliv på Brygghuset i Fiskebäckskil och gaget från den spelningen går till Barncancerfonden. Insamlingen pågår till den 28 februari 2015.

8910_505508049514584_570188953_n

Min önskan till er är att dela detta så mycket ni kan och hjälpa till med insamlingen. Jag kommer meddela er under tiden på min Facebooksida https://www.facebook.com/glicko.me hur det går med insamlingen. Länken här under går till Westlivs insamling.

 

Länk till Westlivs sida på Barncancerfonden http://www.barncancerfonden.se/1309374049/

2 reaktioner till “Grundsundsbandet Westliv har samlat in över 20.000 kronor på bara några dagar till Barncancerfonden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.