Westliv uppträdde på Brygghuset på Skaftö ikväll bl.a för att fortsätta samla in pengar till cancerfonden.

Över 58 000 kronor har Westliv samlat in till i kväll när insamlingen fortsätter. I de pengarna ingår kvällens gage och lite olika insamlingar. Sen så får vi se hur mycket pengar som kommer in berättar Bernt Åkesson i Westliv. Westliv spelade ikväll på Brygghuset på Skaftö som har som tradition att ha något liveband på juldagen. Någon sa att det var 16:e året i rad det var hålligång på Brygghuset på juldagen. Idag var en mycket speciell dag. En av bandmedlemmarna fick besked att barnet hade fått cancer. Bernt ”Berra” Åkesson skapade en insamlingen ihop med bandet Westliv. Efter det så har både Glicko, P4 Väst och Bohusläningen. berättat historien om detta. Om och hur mycket pengar det samlas in i kväll det vet inte jag ännu. Men jag fick en hälsning till alla er som delat och skänkt pengar, utan er hade inte detta varit möjligt. Insamlingen håller på till den 28 februari!

IMG_0213
Westliv strax innan spelning.

IMG_0217
Ola Lindholm var på plats på Brygghuset.

IMG_0233

IMG_0210

IMG_0219

 

IMG_0223

 

IMG_0200

Det var väldigt mycket folk som gästade Brygghuset i Fiskebäckskil. 61.706 kr är insamlingen uppe i nu. För er som inte redan bidragit finns fortfarande möjligheten att bidraga. Följ länken här under.

Ni som vill stödja Westlivs insamling kan göra det på http://www.barncancerfonden.se/1309374049/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.