Insamlingen till Barncancerfonden som Westlivs startade strax innan jul fortsätter att inbringa pengar.

Sist jag skrev om Westlivs insamling till Barncancerfonden så skulle Kepz göra en spelning i Folkets Hus, och Lotta De Verdier hade satt igång lite kompisar att hjälpa till med att sälja kakor från Kakservice. Igår fick jag se lite foton på Facebook som visade att folk hade lite kakburkar hemma, och som skulle levereras till olika personer som stöttat insamlingen och köpt kakburkar. 785 burkar har det lyckats med att sälja, och Kakservice har också sponsrat detta med att ge dem full bonus för burkarna de sålt. Burkarna kommer att inbringa 18000 kronor. Vilket fantastiskt jobb och vilket samarbete.

10959351_1144867552205455_2658602364576873216_n

Så här såg det ut hemma hos en av de som engagerat sig i att sälja kakor. Henrik Jacobsson berättar att han sålde nästan 200 burkar bara till kollegorna på Preemraff.

Hemma hos Lotta De Verdier såg det ut så här.

11006395_790676574321350_2489450166169153372_n

Där var det kakor högt och lågt innan de hade hunnit köra ut dem till som hjälpt till att sälja.

Idag var det Lysekilsbandet Kepz tur att spela inför ett fullsatt Folkets Hus här i Lysekil. Jag kunde tyvärr inte stanna kvar när konserten började, men var på plats innan och tog lite foton när folket började strömma in till Kepz spelning på Folkets Hus i Lysekil. jag pratade med Tommy Thörnblom som berättade att biljettförsäljningen gav drygt 18000 kronor till Westlivs insamling till Barncancerfonden. Sedan tillkommer överskottet av försäljningen som Folkets Hus hade. Helt fantastiskt. Nu ikväll när jag tittar på siffrorna för insamlingen så har det samlats in 79 184 kronor. Plussar man på försäljningen för kakor och spelningen ikväll så är insamlingen uppe i över 115 000 kronor. Jag minns när jag pratade med Berra Åkesson i Westliv första gången och han hade som önskemål att samla in 10 000.

IMG_6983

IMG_6988
Folk börjar anlända till Kepz spelning i Folkets Hus i Lysekil.
IMG_6997
Heléne Lycke skickade en väldigt speciell hälsning ifrån bl.a. Westliv till alla som var i Folkets Hus idag. Calle Fjällstål skötte det tekniska.
IMG_6991
Greta som är syster till Ellen som fått cancer har gjort denna teckning på bandet Westliv från Grundsund. Denna teckning och lite foton visades innan Kepz spelning på Folkets Hus i Lysekil. Heléne Lycke berättade om detta strax innan konserten började.

IMG_7001

Bandmedlemmarna i Kepz ställde gärna upp på en bild innan de började spela.

IMG_7007
Kepz består av fr. v. : Tommy Thörnblom, Bosse Johansson, Ingvar Andersson, Niklas Pettersson, och Stig Pettersson.
IMG_7009
Folk på väg in till kepz spelning i Folkets Hus i Lysekil.

http://www.barncancerfonden.se/1309374049/

Dela gärna inlägget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.