Pelles på Skaftö i Grundsund slår upp portarna den 1 maj.

Pelles Restaurang på Skaftö i Grundsund kommer även i år att drivas av Erik Stridsberg och hans sambo Madde Löfblom. Den 1:a maj slår de upp portarna i den vackra Grundsunds idyllen. Fram till midsommar kommer de att ha öppet samtliga helger förutom midsommarafton då de kommer att vara stängt. De öppnar åter klockan 12 på midsommardagen och har öppet varje dag från kl. 12:00 hela sommaren.

IMG_6378

 

IMG_6491

Även sommarens artistschema är spikat på Pelles i Grundsund.

Lördag  20 juni Thomas Andersson.

Torsdag  2 juli Rock Mange.

Torsdag   9 juli Robin.

Torsdag 16 juli Music quiz med Lokomotivet.

Torsdag 23 juli Like a Rolling Stone.

Torsdag 30 juli 4 Sekunder.

Torsdag  6 aug. Glennartz.

Torsdag 13 aug Rock Mange + gäst.

Fredag   21 aug. Bartömning med Thomas Andersson.

IMG_6405

IMG_6497

Vidare berättar Erik att deras (Erik och Calle Mannheimers) nya tapasrestaurangen Pinchos i Uddevalla öppnar inom kort. Öppningsdatum är inte riktigt bestämt, men det blir i vår någon gång. Där kommer man att kunna beställa olika tapasmenyer. Erik berättar också att man beställer mat och dryck via en app. När man hälsas välkommen och placeras vid ett bord får man samtidigt en beställningskod och bordsnummer av hovmästaren. Sedan är det bara att börja beställa. När dryck och mat är klart får man ett meddelande i appen och det är bara att gå och hämta maten hos kockarna i det öppna köket. Detta tycker Erik är ett roligt koncept då atmosfären på krogen blir livlig men ändå lugn och väldigt folklig. Där kommer finnas något för alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.