Idag överlämnades checken på 20 000:- till Westlivs insamling till Barncancerfonden. Insamlingen har inbringat totalt 121 769:- kronor.

Idag överlämnades checken till Grundsundsbandet Westlivs insamling till Barncancerfonden. Detta skedde ikväll vid ingången till Folkets Hus i Lysekil. Tommy Thörnblom och Bosse Johansson från bandet Kepz överlämnade checken på 20 000:- till Bernt Berra Åkesson.

IMG_8693
Tommy Thörnblom till vänster och Bosse Johanssontill höger överlämnade checken på 20 000:- till Bert Berra Åkesson i mitten.

Det hela började när en av bandmedlemmarnas barn blev sjuk i cancer. Bernt Berra Åkesson kände att han ville göra något, och Bernt startade Grundsundsbandet Westlivs insamling ”FUCK CANCER”.  Målet var från början att samla in 10 000:- och bara efter några dagar var man uppe i 24 000:-. Det blev uppträdande på Brygghuset i Fiskebäckskil på juldagen, och där gaget gick direkt till insamlingen. Tempo i Fiskebäckskil, Björns Fisk, ICA Nära Grundsund och många andra har hjälpt till med denna insamling. Lotta De Verdier satte igång ett gäng kompisar som sålde kakor. De sålde hela 785 st. burkar och pengarna sattes in på Westlivs insamling till Barncancerfonden. Bandet Kepz i Lysekil med Tommy Thörnblom, Bosse Johansson, Ingvar Andersson, Niklas Pettersson och Stig Pettersson spelade inför ett fullsatt Folkets Hus där intäckterna blev 20 000:- Detta i samarbete med Folkets Hus som stod för lokaler, Lysekilsposten stod för annonsering och Akademibokhandeln stod för försäljning av biljetter.

IMG_8699
Bernt tackar Tommy Thörnblom.
IMG_8711
och han tackar också Bosse Johansson.

När pengarna kommit in på kontot så har hela Westlivs insamling inbringat 121 769:- kronor. Helt fantastiskt. Bernt uppmanar alla att fortsätta stödja Barncancerfonden, och berättar att man kan t.ex. bli månadsgivare för att fortsätta kampen mot denna hemska sjukdom.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.