Det blev succé för Patrik, Tommy, Uno och bandet på Havsbadet i Lysekil.

Igår gästades Havsbadsrestaurangen av tre folkkära artister. Det blev en såklart en supersuccé på Havsbadet i Lysekil. Jag fick en intervju med Joakim Stenhammar på Stenhammar Music Group som har hand om dessa tre herrar på denna turné i sommar. Jag frågade Joakim hur det startade.

– I höstas satt Patrik Isaksson och jag och pratade på mitt kontor. Patrik frågade mig om jag ville boka honom nästa sommar. Det hade varit roligt att göra något koncept. Patrik berättade att Tommy, Uno och han hade spelat ihop en gång uppe i Oxelösund och de var tvungna att stryka låtar för de fick inte plats med alla deras hits.

CI2A1580
Joakim Stenhammar.

Där tändes iden, och Joakim och Patrik satte ihop hela denna presentation och döpte det till SommarSverige. Det har bara gått rakt upp, och de har varit med i sommarkrysset och Lotta på Liseberg.

IMG_7058
Patrik, Uno och Tommy.

Redan tidigt vid middagstid var Linn och Joakim ute och pushade för evenemanget i Lysekil.

Tommy Nilsson, Patrik Isaksson och Uno Svenningsson äntrade scenen vid 22-tiden på ett fullsatt Havsbadet. Det kan inte bli bättre än så här. Det märks att dessa tre herrar har kul.

Bandet som är ute med Tommy, Uno och Patrik är: Tommys kapellmästare Sven-Gunnar Petersson på keyboard, Micke Dahlén trummor, Magnus Reuterberg elgitarr, Lasse Svensson på bas och Anders Lundström på gitarr.

IMG_7060

Tänk er själv med låtar från Tommy Nilsson som Öppna din dörr, Amelia, En dag, Allt som jag känner, Dina färger var blå m.m.

Patrik Isaksson med Mitt Stockholm där han inleder låten med: Midnattssol i en norrländsk vy. Mellan hummertinorna i Lysekil, har jag vandrat fram, Du får göra som du vill, Hos dig är jag underbar, Ruta ett, Faller du faller jag, Innan klockan slår, Kom genom eld, 1985 m.m.

Uno Svenningsson med Under ytan, Vågorna, I en annan del av världen, Tro på varann, Vindarna m.m.

IMG_7074

IMG_7084

IMG_7090

CI2A1700

Idag pratade jag med Patrik Isaksson innan det var dags för han och de andra att åka vidare till Strömstad. Patrik var jättenöjd och tyckte att det var ett fantastikst drag från början till slut. Patrik tyckte också att det var imponerande att alla sjöng med från början till slutet. Han berättade även historien om varför Lysekil finns med i texten Mitt Stockholm. Han var här i Lysekil och hälsade på en vän som hade ett hus här. När han skrev låten så tänkte han på hur fint han tyckte det var i Lysekil.

CI2A1754

CI2A2068

CI2A2028

CI2A2256

CI2A2228

IMG_7379

IMG_7625

IMG_7580

IMG_7456

IMG_7414

IMG_7210

CI2A2624

Tommy, Patrik, Uno och bandet tackar för sig. Men det blir ett extranummer och publiken är vild.

CI2A2631

CI2A2759

CI2A2285

CI2A2477

Tommy var mycket nöjd med kvällen. Uno och jag satt uppe och pratade ganska sent och han var imponerad av kvällen och publiken på plats. Det var en riktigt härlig stämning på Havsbadet.

CI2A2775

Turnén startade i Vännäs 26 juni. Efter det har de blivit Sundsvall, Öland, Skövde, Lysekil. Turnén fortsätter med Strömstad 17 juli, Vadstena 18 juli, Halmstad 19 juli, 24 juli Alvesta, 25 juli Gävle-Furuvik, Gotland 28 juli, Uppsala 29 juli, Stockholm 30 juli, Allingsås 1 juli och slutligen Cinderella 15 oktober.

IMG_7070
Jag med Patrik, Uno och Tommy innan spelningen.

Vilken kväll. Micael Gusatfsson på Havsbadet i Lysekil var lyrisk och sa att detta var lätt topp tio för alla konserter han haft på Havsbadet. Jag funderar på vad som slår detta i SommarSverige i sommar. Missa inte detta.

Sedan blir det en julshow med dessa tre herrar på Nöjesparken Sundspärlan i Helsingborg. Där kommer även en tjej in i bilden, och det är ingen mindre än Anna Bromee som är manusförfattare och skådespelare. Hon är bl.a. känd från Tv-programmet ”Partaj” som sändes i Kanal 5.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close