Idag är det Alice Jardemark på Hotel Lysekil som svarar på mina frågor om hur sommaren varit i Lysekil.

Jag ställde lite frågor till olika personer som jobbar med saker som lockar folk till Lysekil om hur de upplever att sommaren har varit här i Lysekils kommun. Vädret var inte det bästa och det kan man inte göra något åt även om det bättrade sig i slutet av juli.

Det jag saknade var bl.a. något större evenemang på Gullmarsvallen. Det fanns många väldigt bra evenemang och Kustnöje gör ett helt otroligt fantastisk insatts med sin måndagssatsning i bl.a. Havsbadsparken. Musselloppet och inte minst Lysekils Women´s Match som är ett evenemang i världsklass.

Båt & Hav mässan, Cruisingen, Midsommarfesten i Ålevik, Allsången, Café Kungsgatans Bakgård med artister, Jill Johnson, Lysekils nöjesvecka, Gullmarsstrand med torsdagsunderhållningen med musik och grill. The Old House Inn med livemusik. Ostron & Musselturer, Ålevik Open, kanalfesten i Grundsund på Skaftö, Ulf Lundell, Musselloppet med Musselfesten, Luna Café i Dalskogen som hade aktiviteter på onsdag och fredagkvällar med musik, Pelles i Grundsund med livemusik, Jönssons Katt med livemusik, Hotel Lysekil med disco och allsångstorsdagar, Bluesen i Norra hamnen, Lysekils Women´s Match med Preems gratiskonserter i Havsbadsparken var några av sommarens aktiviteter i Lysekil ihop med olika upplevelser som kajak, guidningar och andra aktiviteter.

Idag är det Alice Jardemark som jobbar som receptionist på Hotel Lysekil svarar på mina frågor om hur han tycker sommaren varit i Lysekil, Harrys och Hotel Lysekil.

IMG_1406
Alice Jardemark.
  1. Hur upplever du att sommaren 2015 varit i Lysekil?

-Vi upplever att sommaren har varit bra. Vi tror att Lysekil har levererat bra för de turister som har besökt oss i år. Gästerna kunde välja mellan olika aktiviteter och evenemang här i området. Vi tror att gästerna har fått uppleva en levande stad med roliga aktiviteter.

2: Upplever du att turismen ökat sedan förra sommaren eller har det dåliga vädret påverkat turismen?

-Vädret har absolut påverkat turismen här i Lysekil. Beläggnigen har nästan varit lika bra såsom i fjol, men vi har dock noterat en liten minskning på våra restauranger.

3: Vad har varit sommarens specialitet eller höjdpunkt på Harrys och Hotel Lysekil?

-Vi har haft After Beach på Seaside samt Summer Breeze på vår restaurang Harrys som folk har uppskattat. Allsången med trubadur var även populär. Vi har haft Kulturbåtarna här hos oss i år som har varit mycket roligt.

4: Sommaren börjar gå mot sitt slut men vad har ni på gång i höst? 

-I höst börjar planerad renovering av våra restauranger och i vårt kök samt visa delar av hotellet. Vi ser fram emot en ny start med nya fräscha lokaler för våra gäster.

5: Tankar om vad som kan bli bättre eller är det bra som det är?


-Vi är jättenöjda med de sammarbeten vi har här i Lysekil. Vi hoppas att vi fortsätter de sammarbeten vi har då det är viktigt att skapa en härlig miljö här i Lysekil. Det vi saknade när kulturbåtarna bodde här var någon form av se upplevelse på söndagskvällarna. Något man kan se över till nästa år.

Övriga tankar.

Vi ser fram emot den kommande säsongen och hoppas på bra väder med mycket befolkning här i Lysekil. Vi vill även tacka våra sammarbetspartner för ett bra och trevligt sammarbete.

Tack Alice för att du ställde upp och svarade på frågorna. Nästa vecka fortsätter utfrågningen hur sommaren varit i Lysekil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s