Michaela Westerlund från Lysekil har mycket på gång i Los Angeles.

Kommer ni ihåg Michaela Westerlund från Lysekil som gjorde succé i Los Angeles. Det händer mer och mer saker för henne och hennes kille Zack Hall som också gör succé i Los Angeles med omnejd.

12232805_10153133608081046_4274495515400031551_o
Zack och Michaela.

Michaela var hemma några dagar i Lysekil i somras och jag fick en pratstund med henne.

Vad gör du just nu?

– Just nu jobbar jag med att bygga om hemsidan till ShopMika.com och kommer att lansera nya shoppen I december, vilket kommer bli så himla roligt och grymt!

Samtidigt har jag precis startat ett designarbete som än så länge är hemligt men som jag och en annan tjej jobbar stenhårt med varenda ledig stund vi har tillsammans. Det kommer att bli så himla skoj och om allt går som det ska kommer vi att lansera vårt märke i vår.

Jag jobbar även mycket med min kille och hans företag Clark Street Bread. Jag har hand om själva handelssidan och Zack har hand om försäljningen till alla restauranger runt om i LA som vi gör bröd till. Det är också en annan kul grej på gång som jag tyvärr inte kan berätta om ännu. Det händer mycket just nu vilket jag älskar!

CI2A5357

Kan du berätta mer om Clark Street Bread?

– Clark Street Bread är ett bageri som startade för 1 1/2 år sedan hemma i vår lägenhet med att leverera surdegsbröd till ett par restauranger och som sedan snabbt växte och nu gör vi bröd till cirka 50 restauranger runt om i LA.

Det hela började efter en sommar hemma i Lysekil när vi gick och fikade på Lyckans Stenugnsbageri i Hunnebostrand och Zack blev helt kär i vad de gjorde där. Han hamnade en vecka senare i köket där och lärde sig massor om surdeg och svenska bröd och bullar osv.

När vi kom tillbaka till LA kunde han inte sluta tänka på detta och jag sa att varför startar vi inte en business med surdegsbröd i LA, ingen annan gör det. Nu reser folk från hela USA för att köpa Zacks bröd I vårt lilla bageri där vi säljer slut på nästan allt varje dag.

Det är så kul att se hur glada folk kan bli när dem får en limpa med bröd i handen. Detta var inget varken jag eller Zack hade kunnat tro.

CI2A5374

Jag följer dig på Facebook och kan se att Zack har varit med i TV-och tidningar.

– Ja, det stämmer det har blivit flera TV-program för Zack. Bl.a. var han med i nyhetsmorgon i USA och det ses av cirka 7 miljoner tittare. Ingen gör riktigt det som han håller på med här i LA. Vi har nu ett stort grossistställe ställe där allt bakas. Cirka 600 bröd per dag plus bullar och annat. Vi har också ett litet bageri downtown Los Angeles där vi säljer olika bröd och mackor och som öppnades för 4 månader sedan.

Nu håller de på med att bygga två stycken till som ska öppnas I början av nästa år där vi kommer att servera mera bakverk och ha fler lunchalternativ.

Hur ser framtiden ut för dig?

– Att jobba med min egen design och att köra på med nya ShopMika och öppna fler och fler små Clark Street restauranger/fik och planen är även att öppna i New York och i Stockholm inom en snar framtid! Vi letar efter en lägenhet i Stockholm nästa år så vi kan bo i både LA och i Sverige.

IMG_1456
Jag och Michaela.

Tack för att du tog dig tid Michaela och så fort något nytt händer har Michaela lovat att höra av sig.

Här är en länk där ni kan läsa om Zack. Detta var första intervjun han gjorde för en tidning berättar Michaela.

http://lifeandthyme.com/profiles/clark-street-bread/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.