Coverbandet 4 Sekunder från Skaftö vann tävlingen Valhallarockstar!

Det blev coverbandet 4 Sekunder ifrån Grundsund på Skaftö som tog hem vinsten i tävlingen Valhallarockstar. Bandet består av Philip Samuelsson på sång och gitarr, Rasmus Olsson på gitarr/sång och Jakob Olsson på bas/sång.

CI2A3906
4 Sekunder.

En tävling där de skulle göra en cover av Rydell & Quicks ”All in like a Rockstar”. Av grundomgången blev det tre finalister och finalen vann 4 Sekunder. Glicko.me säger stort grattis till Philip Samuelsson, Rasmus Olsson och Jakob Olsson.

Jag frågade Philip Samuelsson hur det känns att vinna denna prestigefyllda tävling?

– Det känns otroligt roligt! Ett av prisen som vi nu får är att få hänga med Rydell & Quick till Högis (Högfjällshotellet) i Sälen och spela på deras after-ski, vilket är totalt galet! Det har alltid varit vår dröm och vårt mål att få spela på Högis, så det känns väldigt speciellt för oss. Hoppas många hemifrån packar sina bilar och kommer upp till Sälen tors-sön vecka 5, så ses vi på torsdagens afterski och nattklubb.

Stor grattis säger vi till killarna i 4 Sekunder! Jag hoppas att kunna visa lite foton från Sälen när de uppträder där. Överst här ser ni videon de spelade in efter att de gått till final! Under här ser ni originallåten av Rydell & Quick i ”All in like a Rockstar”.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.