Det lyfter för bröderna Jönsson som nu har över 1000 följare på sin YouTube-kanal Stratolys. De firade de med att göra en video till alla deras följare som tack.

Det lyfter för bröderna Jönsson som nu har över 1000 följare på sin YouTube-kanal Stratolys. De skulle göra en video som tack till alla de 1000 subscribers som följer dem. Jag var på plats när bröderna Benjamin och Alexander lånade deras brors garage på Dona här i Lysekil och förberedde för filminspelning.

CI2A0230

CI2A0231

CI2A0242

CI2A0251

Alexander berättar att det är en liten milstolpe och nu satsar de på att få 10 000 följare. Alla milstolpar kommer de att salutera på något galet sätt. När jag träffar bröderna så håller det på att brandsäkra garaget. De har satt upp papp som skydd och det är meningen att de skall tända tre stycken raketer i garaget och samtidigt vara på plats där. De har är mycket nogranna med att se till att allt går rätt till. Säkerheten går alltid först berättar Alexander.

CI2A0254

CI2A0283
Sonny Eriksson och Alexander pratar om hur de skall filma med drönaren. Tyvärr så kom inte det med på videon när de filmade med den.

De har satt fast raketerna så det är ingen risk att de åker iväg. De närmar sig 1 miljon tittare på kanalen på det de har lagt ut och det är snart en ny milstolpe som blir där. Alexander och Benjamin märker att det kommer mer och mer följare. Det är mest följare från Sverige men USA kommer på en andraplats på deras kanal.

CI2A0325

CI2A0360
Strax dags för tagning.

Filmen de spelade in med donuten är den som blivit störst men de andra ökar hela tiden. Fyra kameror har de laddat med under denna inspelningskväll. De har även en drönare som de tänkt filma med. Det är mycket förberedelser och de har både en brandsläckare och en vattenspruta på plats om något skulle hända.

CI2A0371

CI2A0396
Benjamin tänder raketerna.

CI2A0402

CI2A0412

CI2A0417

CI2A0463
Hela garaget är som en stor rökridå.

CI2A0467

CI2A0471

På plats vid inspelningen finns även kompisen Sonny Eriksson och brorsan Johannes Jönsson som filmar inspelningen. Under här är det färdiga resultatet. Gå gärna in och följ Benjamin och Alexander på deras kanal på YouTube.

För några veckor sedan gjorde de en video med deras drönare där man ser Lysekil från olika perspektiv. Riktigt bra jobbat måste jag säga. Under här kan ni även se denna.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close