Bor i Lysekil "Staden vid havet"

Vårens och sommarens konserter under nästa år ser redan nu dagens ljus. Redan nu kan man få reda på vilka artister eller band som kommer till en plats nära dig under 2017. Det känns som det blir tidigare och tidigare som evenemang med artister/grupper släpps inför kommande år.

Nöjet Konsert är stora på konserter och lockar bl.a. med ingen mindre än Per Gessle i samarbete med Live Nation till Tanumstrand i Grebbestad den 21 juli nästa sommar. Mina tankar gick till att det kanske skulle bli en Gyllene Tider turné eller en soloturné. Det sistnämnda blev det, och turnén har döpts till ”En vacker kväll”.

unnamed

Hela 19 konserter blir det med start i Helsingborg den 6 juli och den avslutas i Eskiltuna den 19 augusti.

Så här skriver Per själv om turnén:

Det är dags att ta en musikalisk selfie! Jag har skrivit låtar och varit artist i 37 år. Helt klart lyckligt lottad. Tre karriärer har det blivit. En med Roxette, en med Gyllene Tider och en alldeles solo. Alla tre är olika men ligger lika nära mitt hjärta och bär mitt personliga DNA och nu, till sommaren 2017, tänkte jag blanda om i min gryta och spela låtar jag skrivit som betytt extra mycket för mej. Både från Roxette, Gyllene Tider och från min soloresa. Det känns rätt. Och på tiden. Det är tio år sedan jag gjorde ett svenskt album och en turné i Sverige på egen hand. Hoppas vi syns någonstans i den vackra sommaren. / P.

unnamed-1

NÖJET KONSERT PRESENTERAR FÖLJANDE TURNESTOPP: 14/7 Töreboda Torget, 21/7 Grebbestad Tanumstrand, 22/7 Göteborg Trädgårdsföreningen , 1/8 Borgholm Slottsruinen, 11/8 Halmstad Brottet. Hela turnén på: http://www.livenation.se/artist/per-gessle-tickets

Carola åker på julturné och både i Halmstad och Göteborg är trycket så stort så det har blivit två extrakonserter. Jerry Williams ger sig också ut på turné och spelar närmast här 19 februari i Göteborg, 17 mars Borås, 18 mars i Jönköping och 24 mars i Halmstad. Hela turnén finns på http://www.blixten.se/

unnamed

Nöjet Konsert har även Laleh som kommer till Göteborg 30 juni och Varberg 14 juli. Lisa Nilsson ger sig ut på turné 2017. Lisa Ekdahl som gör succé i ”Så mycket bättre” ger sig också ut på turné.

Mera konserter.

Anna Stadling ger sig ut på en julturné och kommer till Uddevalla den 17 december. Henne skall ni inte missa. Tommy Nilsson som också gör succé i ”Så mycket bättre” ger sig ut på en stor turné som startar i Vara den 23 februari. Den 24 mars kommer han till konserthuset i Göteborg.

Uddevallakillen Thomas Stenström som gjort stor succé med sina låtar och turné, kommer med ett nytt album och börjar sin turné #RÖRINTEMINKOMPIS! i Åre och kommer till Uddevalla den 8:e april. Thomas har även i år 2016 släppt ännu en hit i låten ”Allt jag har” som spelas flitigt i radion.

unnamed-1

Håkan Hellström ger sig också ut på en sommarturné där Ullevi blir närmaste stället för oss som bor på västkusten. 28 och 29 juli är datumen dit. 29 juli är redan utsålt. Diggiloo släppte sina turnéplatser och där är det Vänersborg och Göteborg som är de närmaste ställena.

Det blir en het jul, vår och sommar med massor av bra musik på västkusten!!!!! Jag kommer att uppdatera er med vad som händer i dessa trakter och längst med kusten….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: