Bor i Lysekil "Staden vid havet"

I år firar Allsången i Lysekil 15-årsjubileum. Under onsdagarna i juli och ett extrainsatt allsången under Musselloppet och Musselfesten den 5 augusti kommer det att bjudas på härlig underhållning. Allsångsledare Anna Karlsson finns som vanligt på plats och likaså Allsångsbandet Sallt.

CI2A2366-2.jpg

Allsången i Lysekil lockar massor med publik på onsdagar i juli.

På premiären den 5 juli kommer Monica Törnell. Monica som upptäcktes av Cornelis Vreeswijk och har en stor låtskatt i sitt bagage. Monica kommer även att uppträda på nya Bakgården på Café Kungsgatan efter framträdandet på allsången.

12187770_10153335451733789_8468082992825599224_n

Monica Törnell. Foto: Sara Oscarsson.

Den 12 juli kommer ingen mindre än Jan Johansen tillbaka till allsången. Jan har varit i Lysekil ett flertal gånger och uppträtt. 1995 medverkade han med låten ”Se på mig” i Melodifestivalen som han vann det året. Janne har släppt en ny platta och har olika projekt på gång. Efter allsången uppträder Janne på Bakgården på Café Kungsgatan.

DSC_7163-Redigera-Redigera-2-2.jpg

Jan Johansen. Foto: Emanuel Dahlberg.

19 juli får ni träffa en tjej som gör debut på Allsången i Lysekil och som har över 38:000 följare på sin Facebooksida. Hennes låt ”Sången om Värmland” har över 3 miljoner lyssningar på Spotify. Erika Jonsson heter hon och kommer ursprungligen från Värmland. Erika har två storsäljande plattor med sig som hon säljer och signerar.  Erika kommer efter allsången att uppträda på nyrenoverade Bakgården på Café Kungsgatan här i Lysekil.

CI2A8993.JPG

Erika Jonsson. Foto: Glicko.

26 juli kommer Lena Nilsson som är född i Lysekil men som idag bor i Stockholm. Lena är bl.a. aktuell med en skiva där hon sjunger Monica Zetterlund. Hon kommer även att ha med sig kompisen Eileen H. Lind som tillsammans bildar gruppen Show Sisters.

unnamed (1).jpg

Lena Nilsson. Foto: Emelie Lager.

unnamed (2).jpg

Foto: Emelie Lager.

Den 5 augusti på Musselloppet kommer Anita Hegerland tillbaka som huvudartist på allsången. Allsången är riktigt glada att få tillbaka denna världsstjärna till Lysekil.

12141778_10153027978587245_2429802720612601560_n

Anita Hegerland. Foto: Inger Merete Skarpass.

En annan person som kommer tillbaka och som är konferencier för Musselloppet den 5 augusti är ingen mindre än Ulf Elfving. Jag pratade med Ulf för några dagar sedan och han berättade att han längtar till Lysekil igen.

IMG_2638.JPG

Det kommer även att bli lite överraskningar i sommar på Allsången i Lysekil så väl bemött till en ljuvlig sommar i Lysekil.

Allsången kommer att finnas både på webben och Facebook Webbsidan kommer att publiceras lite senare.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: