Jag besökte nyöppnade Grundsunds Skeppshandel på Skaftö.

Jag åkte och besökte nyöppnade Grundsunds Skeppshandel på Skaftö i Grundsund.

På Skaftö i Grundsund har det öppnats en ny butik och det är Grundsunds Skeppshandel som premiäröppnat inför sommarsäsongen. Det är Grundsunds Marina med som storsatsar på en ny skeppshandel. VD för Grundsunds Marina är Jonas Wilén. Varje år har det blivit något stort projekt som t.ex. ny varmhall, asfaltering av området, ny brygga, bastu och nu Grundsunds Skeppshandel.

 

CI2A5221.jpg

Butikschef Josefin Göthesson.

Jag träffade butikschefen Josefin Göthesson som visade mig runt i butiken och berättade att nybyggnaden innehåller 2 våningar där det är butik nere och kontor, omklädningsrum, bastu, dusch, kök och man kommer även att kunna ha konferenser på ovanvåningen. Det blir även en utgång till en uteplats på andra våningen.

Josefin är även chef för webbutiken mercurydelar.se som startade för cirka 5 år sedan och som är ett heltidsjobb för henne. Nu har det även blivit en skeppshandel vid marinan i Grundsund och det är jättekul tillägger hon.

CI2A5198.jpg

Jag frågade Josefin vad de kommer att sälja i skeppshandeln?

– Dels har vi en sektion med Mercurydelar, förtöjning, säkerhet, gasol, fiskespö och det man behöver för att fiska, prydnadssaker och sedan är det saker man behöver ha i en skeppshandel när man skall vårrusta sin båt m.m.

CI2A5257.jpg

CI2A5266.jpg

CI2A5272.jpg

CI2A5278.jpg

Ni är även Watski Premium Dealer.

– Ja, det stämmer. Det betyder att vi har ett stort utbud av Watski och det går även att beställa från deras hemsida och välja ”Ship to Store” så skickas ordern till oss och finns att hämta ut i skeppshandeln!

 

 Hur var premiäröppningen?

– Det var fullt av folk som kom och besökte oss. Alla var jättepositiva till detta med en skeppshandel i Grundsund. Vi jobbar dagligen med att förbättra marinan, med våra kunder i fokus.

 

Tankningsstation med diesel och bensin.

Även bryggan har byggts ut och man kan ta en promenad ner till sommardepån där det har ett café och en tankningsstation med diesel och bensin. Det har även byggts nya toaletter och duschar vid gaveln som båtgästerna kan använda. Sommardepån är populärt dit många tar båten eller en promenad. På sommaren är det full fart med besökare som skall tanka och besöka Grundsund. Det finns 170 båtplatser vid marinan, och på vintern har de även vinterförvaring av båtar.

CI2A5256.jpg

 

Vedeldad bastu.

Nere vid bryggan har det byggts en vedeldad bastu som man kan hyra och den är väldigt populär och det finns även en badstege om man vill ta ett dopp i vattnet berättar Josefin. När jag var på besök kom Sjöräddningssällskapet bogserandes på en båt som fått motorhaveri och de passade på att titta in i nya butiken och säga hej.

CI2A5246.jpg

CI2A5248

Detta kommer att bli riktigt bra och jag önskar Josefin och de andra lycka till i sommar med nya skeppshandeln i Grundsund.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s