Uno Svenningsson blir gästartist med eget band i Lysekil när Nationalteatern spelar i Havsbadsparken den 14 juli.

Vilken sommar det blir i Lysekil. Nationalteaterns Rockorkester har gjort succé under deras vårturné. Den 14 juli kommer de till Lysekil på deras jubileumsfirande. 1978 bildades  Nationalteaterns Rockorkester, samma år som albumet ”Barn av vår tid” släpptes. I år firar de 40-årsjubileum och besöker Havsbadsparken i Lysekil.

Nationalteatern  Foto Tommy Holl
Nationalteatern Foto: Tommy Holl

Med sig som gästartist och eget band har de ingen mindre än Uno Svenningsson som också haft en succévår med sin turné och utsålda hus i hela Sverige. Uno som ni kunnat se i ”Så mycket bättre” och som jag tror ingen kunnat missat. Det har blivit stor succé med Unos´s tolkningar i olika radiokanaler.

IMG_0698.PNG

Jag slog en signal till Uno och frågade hur det känns att komma till Lysekil igen?

– Det skall bli grymt kul att komma till Lysekil igen. Sist jag var här var det med Tommy Nilsson , och Patrik Isaksson och vi hade en grym konsert inne på Havsbadet. Det skall bli så kul att komma tillbaka och göra kvällen tillsammans med Nationalteaterns Rockorkester i Havsbadsparken i Lysekil.

Här kan ni boka biljett.

Nöjet.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.