Gullmarsstrand Hotell slår julirekord

Gullmarsstrand slår julirekord och satsar vidare på det stora destinationsbygget

Det är sol, hetta och sommar på Gullmarsstrand. Gästhamnen är proppfull. Rekordsommar vad gäller värmegrader och ljuvlig ledighet för frusna svenskar och mer långväga gäster som vrålar ÄNTLIGEN och hoppar i plurret. När de inte njuter havets läckerheter under en skuggig parasoll.

Maria Kjellsson, VD på Gullmarsstrand glittrar ikapp med solen och Gullmaren.

CI2A9282-2.jpg

Bästa juliresultatet i Gullmarsstrands fyrtioåriga historia

Vi kan redovisa det bästa juliresultatet i Gullmarsstrands fyrtioåriga historia. Även 2016 var ett rekordår och utvecklingstrenden har varit stadigt uppåt i takt med att vi byggt vidare på vårt destinationstänkande kring Gullmarsstrand. Vi satsar på att skapa en destination, en mötesplats för alla, som har det lilla extra och som sticker upp som en bohuslänsk lyxkryssare på land i skärgårdslandskapet.

Och vi vill aldrig bli färdiga! Gullmarsstrand är ”a work in process”, ständigt i utveckling, alltid överraskande. Under senare år har vi fått nya hotellrum med havsutsikt, och fler är på gång. Vi säger ofta att vi samlar på reseanledningar, nya skäl för gästerna att besöka oss. Ingen ska bli uttråkad på Gullmarsstrand. Och efterfrågan bara ökar.

 

Destinationen Gullmarsstrand

Destinationen Gullmarsstrand attraherar också mängder av dagsbesökare, inte minst våra lunchbesökare ökar i antal. Vi ser också ett stadigt ökande antal norska gäster och även en ökning från marknader som Tyskland, England, Nederländerna och Danmark. Vi har ett ställe där det händer saker och där upplevelsen av Bohuslän är något alldeles extra.

Våra aktiviteter som Friskis Svettis, yogapass flera dagar i veckan, Gullmarsstrands torsdag med livemusik på uteserveringen stärker ytterligare vår produkt och vårt varumärke. Gullmarsstrand i Fiskebäckskil har utvecklats till ett nav som samlar det bästa Bohuslän kan erbjuda. Destinationsbygget är också ett viktigt led i det utvecklingssamarbete som Gullmarsstrand har med olika företag och entreprenörer i närområdet.

Allt vi gör är en del av vår vision att skapa en mötesplats för privat-och affärsresenärer och närboende. Vi vill erbjuda en mötesplats med värme och atmosfär som är en del av ett genuint skärgårdssamhälle och som samtidigt ligger nära både Göteborg och den norska marknaden. Det är både inspirerande och utmanande.

Gullmarsstrand har ett unikt läge, 0 meter från havet, är designat av landets bästa arkitekter och kan erbjuda atmosfär och mervärden som inget annat havshotell i Bohuslän.

 

Magen, vägen till hjärtat…

Vägen till hjärtat går via magen och vi vill få ännu fler hjärtan att slå snabbare för vårt redan mycket uppskattade måltidsutbud. Hösten 2018 bygger vi ut köket och breddar och fördjupar därmed måltidsutbudet ytterligare. Vi ska bli ännu bättre på allt. Från weekend och konferens till bröllop, fester och evenemang.

Vi kommer att ha ytterligare en uteservering som ska ge våra gäster nya möjligheter att njuta den bohuslänska naturen med himlen som tak.

 

Konsten att lyckas i tuffa tider och med hård konkurrens

Det är en härlig känsla att se investeringarna och ansträngningarna ge resultat. Detta sker i en mycket hård konkurrens och i en bransch som sett den största ökningen av antalet konkurser just i år, dvs restaurangbranschen. Här tvingas 55 procent fler företag kasta in handduken i juli 2018 jämfört med samma månad i fjol och med en mycket kärv personalsituation. Samtidigt visar vi rekordsiffror och lyckas hålla hög kvalitet på såväl personal som menyer.

 

En kombination av långsiktighet och nyfikenhet

Det känns som en ynnest att som VD få vara med om detta, säger Maria Kjellsson. Gullmarsstrand är redan idag en prestigeanläggning i Bohuslän som vi är stolta över. Vi har en komplett anläggning med internationell konkurrenskraft, både för mötesindustrin och privatresandet. Och vi har utvecklat en destination, en mötesplats för alla som uppskattar miljö, mat, aktiviteter och avkoppling. Det känns som om våra gäster uppskattar det vi gör, avslutar Maria Kjellsson.

 

 

Gullmarsstrand – konferenser, helger och semestrar sedan 1979.

0 meter från havet.

Gullmarsstrand ligger så nära vattnet man kan komma. På en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Vårt unika läge vid havet skapar en känsla av absolut ro och absolut närvaro.

Hotellet har vuxit fram sakta och säkert under fyrtio år, under samma ägare (tre bröder). Utgångspunkten var den gamla Badhusrestaurangen i Fiskebäckskil. Rum för rum och byggnad för byggnad har adderats försiktigt och eftertänksamt. Med estetik och kvalitet som ständigt närvarande drivkrafter.

Vi har öppet hela året om för restaurangbesök, paketerbjudanden, konferens, bröllop och fest.

Har du inte varit hos oss innan kommer du att reagera på hur mjukt hotellets byggnader smälter in i det vackra Fiskebäckskil.

Hotellet består av 82 hotellrum, alla med Carpe Diem sängar och kan ta emot konferenser upp till 200 personer.

CI2A9289.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.