Patrik Isaksson med musiker till Brygghuset på Skaftö den 15 och 16 februari.

Brygghuset på Skaftö fortsätter att leverera. Nu är det inte bara förstklassig mat & dryck vi pratar om, utan även musikaliska upplevelser har blivit mycket populärt och gör stor succé hos Jonas Svensson och Reine Patriksson som båda driver Brygghuset i Fiskebäckskil.

CI2A7638

I höstas gästade Lisa Miskovsky Brygghuset. Den 15 och 16 februari är det alltså Patrik Isakssons tur att gästa Brygghuset i Fiskebäckskil och detta får ni inte missa.

CI2A9440.jpg

Gillar Lysekil.

Patrik har varit i Lysekils ett flertal gånger. I en intervju jag gjorde med Patrik vid ett tidigare tillfälle, berättar han om ett tillfälle då han fick låna ett hus av sin dåvarande trummis Henrik Johansson från Lysekil. Henrik Johansson spelade på Patriks första plattor.

Patrik hängde där i några veckor när han inte var på turné. Patrik berättade då att Lysekil har blivit lite som ett andra hem för honom, han älskar Lysekil. I låten ”Mitt Stockholm” sjunger han om Lysekil.

CI2A9254.jpg

Massor av hits.

Patrik har massor av hits och många strängar på sin lyra. Golf är ett bl.a ett av Patriks stora intressen. Jag såg Patrik, Tommy Nilsson och Uno Sveningsson i båda de utsålda konserterna på Havsbadet i Lysekil när de var på turné med SommarSverige 2016 och 2017.

Patriks hit ”Hos dig är jag underbar” har tagit ny fart och har släppts i en discoversion som rusar på listorna i Norden. Det är en ny version av låten som är gjord av Brinkenstjärna, Alphaman och Patrik Isaksson.

IMG_7456.jpg

Patrik turnerar flitigt och den 15 och 16 februari har du chansen att se honom på Brygghuset i Fiskebäckskil.

Du kan även boka boende på Slipens Hotell som ligger alldeles bredvid Brygghuset i Fiskebäckskil.

Läs mer på: https://www.brygghusetkrog.se/ , www.slipenshotell.se eller www.skaftogolfhotell.se.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.