Var med och gå årets viktigaste promenad tillsammans med Filippa den 29 september med start Kl. 18:00 på Kungstorget i Lysekil

LysekilsBostäder bjuder in till en av årets viktigaste promenader. Inför promenaden träffade jag LysekilsBostäders vd, Christina Johansson och Viktoria Bengtsson som jobbar som förvaltarassistent på LysekilsBostäder och som är mamma till Filippa som för 3 år sedan drabbades av Leukemi.

Christina Johansson och Viktoria Bengtsson.

Christina och Viktoria hoppas att så många som möjligt går med i promenaden och skänker pengar. Att delta och promenera i ett loppet kostar 100 eller 150 kronor och betalas in på insamlingssidan. Som familj kan man även köpa en familjestart för 250 kronor.

Alla pengar som samlas in under Walk of Hope går till den livsviktiga forskningen och ger stöd till drabbade barn och deras familjer.

Startar på Kungstorget kl. 18:00.

Promenaden Walk of Hope utgår från Kungstorget den 29 september kl. 18:00. Vi kommer att gå en gemensam promenad på cirka 45 minuter där vi kommer att vandra genom våra fastighetsområden inom centrala Lysekil. Efter promenaden bjuder LysekilsBostäder på kaffe & smörgås på Kungstorget.

Anmälan kan du göra härwww.barncancerfonden.se/event/walk-of-hope/delta/?pageIndex=1&sortOrder=City

Har man inte möjlighet att medverka i promenaden så kan man ändå skänka en slant. Du kan scanna QR-koden i din Swish-app och bidra med en valfri gåva.


Filippa Larsson.

Flera år har gått och det har präglats av mycket känslor. Men framför allt har det präglats av gemenskap och kämparanda. Vi är många som lärt oss att ”älska livet”.

Tillsammans har familjen och vi på LysekilsBostäder engagerat oss i kampen mot barncancer. Vi arrangerar därför i år Walk of Hope, ett promenadevent tillsammans med Barncancerfonden den 29 september kl. 18.00. Promenera tillsammans med oss på årets viktigaste promenad. Vi ser det inte bara som en möjlighet att bidra till livsviktig forskning utan även en möjlighet att hylla all fantastisk personal som jobbar hårt i vården, föräldrarna Viktoria och Henrik, släkt och vänner som alla är beundransvärda. Barn och cancer hör inte ihop och tillsammans med Er vill vi fortsätta att bidra till livsviktig forskning!

Om Walk of Hope

Gå årets viktigaste promenad!
September är barncancermånaden och med detta vill vi samla hela Sverige och uppmärksamma barncancer. Walk of Hope är evenemanget för dig som vill promenera ute i friska luften och samtidigt bidra till Barncancerfondens viktiga ändamål. Du får chansen att göra gott samtidigt som du har kul tillsammans med nära och kära.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.