Ola Salo gör ”Välkommen till Exclusive Dinner Show – Ola Salo!” Den 29, 30 och 31 juli showar han på Havsbadet i Lysekil

Ola Salo gör Exclusive Dinner Show på Havsbadet i Lysekil den 29, 30, och 31 juli. Biljetterna släpps imorgon. Produced by MT Live

Ola Salo behöver ingen större presentation. Sångaren från The Ark ger sig ut på en exklusive sommarturné med spelningar på Marstrands Havshotell, Åsby Hotell & Konferens, Gottskär Hotell och Havsbadet i Lysekil med sin pianist.


Upplev en av våra största stjärnor, Ola Salo, i ett format du aldrig tidigare sett! Det blir en kväll där ledorden är intimt, nära och avskalat med mat och musik av toppklass. Under kvällen serveras en härlig trerätters middag och vår förhoppning är att skapa en kväll där kombinationen av smaker, musik och miljö fyller våra sinnen med välbehövliga intryck. Kom och njut av en kväll där vi på nära håll få lära känna artisten Ola Salo som tillsammans med sin pianist gör något helt unikt!

Självklart följer vi myndigheternas rekommendationer för att säkerhetsställa att evenemangen är Corona-anpassade. Om restriktioner skulle innebära att evenemanget måste ställas in så erbjuds pengarna tillbaka eller biljett till nytt datum. Du som kund väljer vilket alternativ du tycker är bäst. Singel eller bokningar för två personer kan komma att placeras med annat sällskap beroende på plats tillgång.

Biljettlänk här under:

https://secure.tickster.com/sv/en38j8w6jn5mf9y/eventsaleclosed

Läs mer på: MT LIVE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.