Caroline af Ugglas uppträder på Grand Hotel i Lysekil

Under andra delen av 2021 kommer det att bli artistuppträdande på Grand Hotel. Jag träffade Anette Niklasson som bland annat driver Grand Hotel här i Lysekil och som berättade om kommande artistuppträdande i Riddarsalen på Grand Hotel.

Anette Niklasson i Riddarsalen på Grand Hotel i Lysekil.Först ut är Caroline af Ugglas som kommer att ställa ut hos Galleri Tint som ligger alldeles bredvid Grand Hotel mellan den 29 juli – 3 augusti. Det blir en kul kombo eftersom hon ställer ut här i Lysekil och sedan spelar hos. Den 30 juli kan ni delta i en fantastisk tillställning med artisten och konstnären Caroline af Ugglas på Grand Hotel i Lysekil.

Caroline af Ugglas.

Robert Wells till Grand Hotel

Vidare så blir det även världsartisten som med sitt Rhapsody In Rock gjort succé både i Sverige och utomlands. Robert Wells kommer till Grand Hotel lördagen den 14 augusti med Maria Wells samt Lasse Risberg.

Robert Wells. Pressfoto Warner Musik Sweden


Niklas Strömstedt till Grand Hotel


Fredagen den 19 och lördagen den 20 november kommer ingen mindre än Niklas Strömstedt till Lysekil och Grand Hotel. Niklas som fick Orusts stora Evert Taube-pris 2019 och som turnerat i Lysekil ett flertal gånger både med GES och på egen hand. Niklas som tillsammans med sin fru Jenny har TV-programmet ”Tillsammans med Strömstedts” som i ett av avsnitten besökte Lysekil och som sändes i TV 4.

Foto: ©Glicko.me

Supé & Soaré är unika evenemang med mycket få gäster och duktiga gästartister. Under 2021 kommer Grand Hotel Lysekil få besök av olika gäster som kommer att underhålla. Gemensamt med alla evenemang är att kvällen går i sinnenas njutning där både mat och musik är i fokus.

Supé & Soaré är en kväll att minnas, möts upp med nära och kära och se er favoritartist i Riddarsalen på Grand Hotel Lysekil. Om middagen ej kan genomföras på grund av skärpta restriktioner kommer de att flytta fram middagen till ett datum som fungerar, vilket gör att ni kan boka riskfritt utan att behöva fundera på vad som gäller imorgon.

Boka på 0523-611 000 eller på www.grandhotellysekil.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.