Jubileum för Claes ”Clabbe” af Geijerstam 25:e sändningen av ”Rakt över nyårsdisc” på nyårsafton!

Claes af Geijerstam ”Clabbe” gör sitt 25:e nyårsprogram och kanske det sista? ”Rakt över Nyårsdisc” i Sveriges Radio P4 på nyårsafton Kl:22:05-01:00. Från starten 1979 har det ringt i nyårsklockorna i direktsändningar runt om i landet tillsammans med ”Clabbe”. Receptet för Sveriges största nyårsprogram i radio genom tiderna är tre timmar full fart av hårt mixade låtar i härligt danstempo.

-Bort med mattorna – fram med dansskorna, hälsar Clabbe.

Foto: Ulf Stjernbo

Årets jubileumsprogram 2022 bjuder på några av Clabbes mest minnesvärda och sina bästa höjdpunkter genom åren. Det blir nyårsbetraktelser av Ulf Lundell 1980, Kalle SändareOlof Buchard och Lasse Åberg. Kåseri av Björn Skifs från 79 och Janne Önnerud ställer horoskop. En direktrapport från 12 slaget i Paris av radiolegenden Bertil Perrolf som står på Champs Elyseé med konstnären Lennart Jirlow 1981.

Första låten som spelades premiären 1979 var ”Hold on I´m coming” med Eruption och låten inleder årets jubileumsprogram efter påannonsen i original från studion på radiohuset 1979. ”Rakt över nyårsdisc” 2022 blir något ut över det vanliga laddat med hårt sväng runt om i hela landet, som Clabbe brukar utropa: ”Bort med mattorna – fram med dansskorna”!

”Rakt över nyårsdisc” med Clabbe sänds den 31 december Kl.22:05-01:00 i Sveriges Radio P4.

GOOD TIMING AB

Hittade ett gammalt klistermärke av Rakt Över Disc.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.