Vilken kväll det blev när Niklas Strömstedt uppträde på Grand Hotel i Lysekil

Just nu är Niklas Strömstedt och uppträder på Grand Hotel i dagarna tre här i Lysekil. Niklas som har besökt Lysekil många gånger. Med sig har Niklas, Marika Willstedt på keyboard och cello, Marika berättar innan de skall in och spela att de hon har släkt här i närheten av Lysekil.

Niklas har en bred karriär både som artist och låtskrivare. Lysekil har han besökt ett antal gånger genom åren och i december 1987 slog han och Lasse Lindbom och Janne Bark igenom med gruppen Triad och superhiten ”Tänd ett ljus” och Gullmarsborg i Lysekil var faktiskt ett av de första ställena de uppträdde med låten. Sen har Niklas besökt Lysekil ett antal gånger, dels med band på Havsbadet i Lysekil, med GES tre gånger på Gullmarsvallen och Niklas och hans fru Jenny spelade in tv-programmet ”Tillsammans med Strömstedts” där de bland annat besökte Havsbadet I Lysekil och åt middag.

Marika Willstedt

Niklas har skapat en gedigen hitlista genom åren och ikväll fick vi avnjuta detta med Niklas och Marika Willstedt. Marika som ni säkert känner igen från tv-programmet ”Så skall de låta” där hon var en av pianisterna i programmet.

På Grand Hotel skapas en speciell intim känsla av närheten till artisterna när de uppträder i Riddarsalen. Tack Anette för att du gör detta evenemang med alla dessa fantastiska artister.

Janne Larsson skötte ljudet med bravur!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.