Lite foton från dagens vår -och matmarknad i Lysekil

Vår -och matmarknaden startade igår fredag. Idag tog jag med mig kameran och det var det en hel del folk som var ute i vårvädret även om det var ganska kallt i skuggan. Fast i stadsparken var det riktigt härligt i solskenet och många passade på shoppa och njuta av vädret. Här kommer lite foton från dagens marknad som avslutas imorgon söndag.

På eftermiddagen bjöds det även på musik i stadsparken av bandet Trabbant. Martin Harnevie från Lysekil var en medlem i bandet Trabbant för många år sedan och idag gjorde han comeback i bandet på hemmaplan. Janne Larsson skötte ljudet i stadsparken.

Martin Harnevie

Mikael Christensen

Janne Pettersson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.