Missa inte dagens show i Gullmarsborg med Lysekils Konståkningsklubb. Det blir Show kl. 12:00 och 16:00

Idag har jag fått den stora äran att få vara med att se en helt fantastisk show i Gullmarsborgs ishall med Lysekils konståkningsklubb. I torsdags var det generalrep och idag fredag har de kört tre shower under dagen för skolorna. Gå och se den för idag lördag. Det blir det show kl. 12:00 och kl. 16:00. Man kan förköpa biljetter på Lysekils bokhandel eller direkt på plats i Gullmarsborg.

Jag fanns på plats redan igår morse för att få se dagens första show. Hela föreningen Lysekils Konståkningsklubb är iblandade i showen, från ledare, barn och föräldrar. Vilket jobb det lagt ner på detta och det är hur proffsigt som helst. Så missa inte detta.

Utan att avslöja för mycket så bjuder Lysekils Konståkningsklubb in till en show med delar ur kända musikaler, filmer med mera kan man nog säga. Här kommer lite foton från när jag besökte fredagens show i Gullmarsborg.

Mellan varje uppträdande så berättas det om vad som kommer att utspela sig härnäst.

Ni kan följa Lysekils Konståkningsklubb på Facebook eller Instagram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.