Lite foton från årets julshow med Lysekils konståkningsklubb

Idag bjöd Lysekils Konståkningsklubb på en storartad julshow i Gullmarsborg. Det bjöds på Luciatåg och en en titt in i FROST-världen tillsammans med Elsa, Anna, Olof och resten av gänget. Jag fanns på plats och fick se denna fina show.

Det blev Luciatåg och uppvisning av olika slag. Efter showen så kom tomten på besök. Det avslöjades också att i vår kommer det att bjudas på en storslagen show i Gullmarsborg av Lysekils Konståkningsklubb. Det ser vi fram emot.

Kl 17:00 åkte det stora Luciatåget in på isen på Gullmarsborg och publiken applåderade så det stod härliga till. Det var mycket folk som hade samlats för att titta på denna fantastiska föreställning.Som avslutning så fick alla en julpresent av tomten. Det blev en fin avslutning på en fin kväll med Lysekils Konståkningsklubb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close