Padeltrion går skilda vägar

Padeltrion Jan Jonsson, Joakim Eriksson och Reine Patriksson som ligger bakom Fiskebäckskils Padelcenter, Norra Hamnen Padel och succétävlingen Fiskebäckskil Invitational går nu skilda vägar.

Framöver kommer Janne och Reine äga & driva Fiskebäckskils Padelcenter och Joakim Eriksson tar över ägarskapet av Norra Hamnen Padel & Gym.

Jan Jonsson och Reine Patriksson med finalisterna i Fiskebäckskil Invitational 2022

– Det är ingen konflikt som ligger bakom utan vi har haft en bra diskussion kring verksamheterna och landade i att detta är det bästa vägen framåt, säger Jan Jonsson. Joakim har sedan länge fokuserat på anläggningen i Lysekil och i stort sett drivit den själv, samtidigt som det är mer naturligt för mig och Reine att fokusera på Skaftö och Padeln där.

I Fiskebäckskil ser vi fram emot kommande sommarsäsong och vi tittar just nu på om vi kan genomföra Invitational åter igen. Det kommer också att vara fler träningar både för junior och senior, samt tävlingar typ Americanos med mera. Vi återkommer lite längre fram med program.


Joakim Eriksson, som senaste året varit ansvarig för Norra Hamnen Padel & Gym säger:

– Det har på alla sätt varit roligt och lärorikt att jobba med Reine och Janne. Jag har största respekt för deras kunskap om företagande och jag har lärt mig väldigt mycket av att jobba med dem. Jag är stolt över de fina anläggningar vi byggt upp och tävlingarna vi arrangerat senaste somrarna i Fiskebäckskil Invitational. Det är ett minne för livet för och vi har fått väldigt mycket beröm för tävlingen av såväl åskådare som spelare så jag kommer sakna det men jag kommer njuta av att spela på banorna i Fiskebäckskils som kund i stället.

 

Hur ser verksamheten ut idag i Norra Hamnen Padel?

– Vårt gym drivs av vår PT Maya Mohlin och växer lite varje månad och vi ligger på årsbasis stabilt över 300 medlemmar. Vilket vi är stolta över.

Joakim Eriksson och Maya Mohlin

– Vi har satsat på att ha ett prisvärt, dygnet runt gymkort och det märks att det är uppskattat. Kundbasen på gymmet är bred och det är allt från gymnasielever till pensionär som tränar. Vi har också utvecklat ett samarbete med skolan där de hyr gymmet dagtid.

Vad det gäller med padelverksamheten idag, så har spontanspelet har minskat lite hos oss gentemot tidigare men det har blivit bättre igen starten på detta år och vi har bra drag på träningar med runt 30 spelare som varje vecka tränar Padel.

Vi gör nu en satsning på lägre priser, där man fritt kan använda bollmaskin och träningsutrustning när man hyr bana. Vi satsar också Club Padel ett nytt koncept med träning och spel, samt mixtävlingar under vintermånaderna.

Vi förbereder också inför sommaren där vi har vår starkaste säsong.  Våra utebanor är unika med sitt läge och kombination med Bandeja Bar lockar många. I sommar kan vi berätta att vi kommer få besök av landslagsspelarna Victor Stjern och Pierre Bonfre som vunnit de senaste SPT tävlingarna.– Samtidigt är jag mycket glad över Maya Mohlin som är PT på gymmet kommer vara med som delägare med 10%. Det är hon och jag som driver anläggningen.

Jag för också diskussioner med en aktör och deras närvaro är lite avhängd vad som händer med utbyggnaden av Rinkenäs. Både jag och dem kan tänka att satsa mer för att utveckla anläggningen med flera aktiviteter och göra Norra Hamnen Padel & Gym till en destination lika mycket som en padelklubb, men vi är inte i mål ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close