Några av Sveriges bästa padelspelare kommer till Norra Hamnen Padel i Sommar!

Sommaren på Norra Hamnen Padel i Lysekil

Det blir ett fullspäckat schema på Norra Hamnen Padel i sommar berättar Joakim Eriksson när vi träffas ute vid padelbanorna ute vid Rinkenäs. Joakim har varit i gång sedan tidig morgon denna härliga majdag med träning på utebanorna.

Joakim Eriksson

Högsäsongen startar vecka 26

Vecka 26 startar Norra Hamnen Padels högsäsong som pågår till vecka 32, med damtävlingar på tisdagar, herrtävlingar på torsdagar och mixtävlingar på söndagar. Utöver det så har NHP gästtränare som är Emma Dygd, Erik Lund och NHP:s ordinare tränare Jimmy Själin, Joakim Eriksson och Karl-Anton Petri som man kan boka via MATCHi.

Exklusiv elittävling på Norra Hamnen Padel

Joakim Eriksson berättar att det i sommar kommer att bli en exklusiv elittävling i sommar på NHP där man lyckats att få hit bland annat några av Sveriges bästa padelspelare, Amanda Girdo och Viktor Stjern. Tävlingen kommer att gå av stapeln den 28 juli ute vid Norra Hamnen Padel.  

Amanda Girdo

Viktor Stjern

Upp till 130 platsbiljetter kommer att släppas vid sommar på bokningsappen MATCHi till denna exklusiva elittävling där det kommer att medverka 4 damer och 8 herrar som avgörs i en direkt final i damklassen och i herrklassen blir det semifinaler och final. Resterande deltagares namn släpps de närmsta veckorna.  

Ny läktare vid padelbanorna

Det håller på att byggas en ny läktare vid padelbanorna där man kan njuta av utsikt eller padel. Detta görs i samarbete med NHP:s partner Derome som finns här i Lysekil.  

Norra Hamnen Padel & Gym

Gymmet är i gång hela året med Maya Mohlin som PT och som är delägare i Norra Hamnen Padel. Det är många som använder gymmet och man är i skrivande stund över 330 medlemmar. Man kan även köpa ett sommarkort som kostar 695:- och som gäller i 3 månader. Det finns även dygns, helg -och veckokort att köpa. 

Maya Mohlin

Här kan ni läsa mer om Norra Hamnen Padel & Gym.

Bandeja Bar öppnar dagen innan midsommarafton

Bandeja Bar (som drivs av Marcus & Andreas Kleens som är krögare på Norra Hamnen 5) öppnar upp den 22 juni och kommer att ha öppet fram till den 6 augusti. Under här ligger programmet till Bandeja Bar sommaren 2023.

Vecka 27

Lördag 8/7 PATRICK SUNDBERG

Vecka 28

Onsdag 12/7 PER WOCKARTZ

Lördag 15/7 PER WOCKARTZ

Vecka 29

Onsdag 19/7 JEM

Lördag 22/7 DJ MILWIN                                     

Vecka 30

Onsdag 26/7 JEM

Lördag 29/7 JEM

Vecka 31

Onsdag 2/8 DJ MILWIN                                     

Lördag 5/8 avslutning! HI-FI HERO
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close