Intervju med Patrik Isaksson som uppträder på premiären av årets första Club Artist på Mortens Krog i Uddevalla nu på fredag den 27 januari.

På fredag den 27 januari är det nypremiär på Kotte Ohlsson & Tommy Nilssons Club Artist 30 + på Mortens Krog i Uddevalla. Ingen mindre än Patrik Isaksson står på scenen. Patrik som slog igenom i slutet på 90-talet och som genom åren producerat en stor låtskatt med massor av hits. Jag slog en signal till Patrik och ställde lite frågor till honom inför besöket i Uddevalla.

CI2A9440
Patrik Isaksson.

Jag frågade Patrik hur känns det att komma till Uddevalla och Tommy och Kottes Club Artist? 

– Jo, jag har varit på Mortens en gång tidigare och spelat och det skall bli kul att komma tillbaka. Publiken kommer nog att vara lite äldre än den var förra gången jag var där eftersom det är Club Artist 30 +.

Det skall bli jättekul, och Tommy är som du vet Glenn en väldigt god vän till mig och även Kotte som jag känner sedan tidigare. Det skall bli jätteskoj att få komma till detta underbara bra stället i Uddevalla igen.
Sist jag var och uppträdde i Uddevalla var bl.a. Tommy Körberg och hans fru och lyssnade på mig.
Har du några roliga minnen från förr av Uddevalla och västkusten? 

– Det har hänt många roliga saker på västkusten. Jag har ett minne som inte är från musiken utan som jag fick uppleva i Lysekil. Min dåvarande trummis Henrik Johansson som jag hade med på mina första plattor är från Lysekil.
Jag fick låna hans sommarhus i Lysekil och hängde några veckor i där när vi inte var på turné. Lysekil har blivit lite som ett andra hem för mig, jag älskar Lysekil.

 

Senast vi såg dig här i närheten var i somras i Lysekil med Tommy och Uno och SommarSverige turnén. Vad har du på gång annars? 

-Jag är inne i en skrivarfas. Jag skriver musik nu under en period och skall släppa en låt till Unicefs gala som är i april. Den låten håller jag på att färdigställa nu. Texten speglar att det handlar om barn. När det blir katastrofer likt den i Syrien så blir det en insamling. Efter det glöms det bort. Vi måste tänka på att många barn i världens har det dåligt hela tiden. Vi får inte glömma bort det.
Jag funderar även på att göra en julskiva. Jag har fått frågan flera gånger men aldrig gjort någon. Vidare skall jag och Uno Svenningsson åka till Finland och sjunga på Finska idrottsgalan. Den fjärde februari åker vi till Finland.

IMG_7456

Alla vet kanske inte att du är en hejare på golf, men hur går det hinner du med att spela något? 

– Jo, absolut. Jag är och slår golfbollar i en golfhall som ligger här i Stockholm vid Ullna. Vi var även i Dominikanska republiken och spelade golf för bara några veckor sedan. Min fru är före detta golfproffs och nu tränare och vi brukar åka på några golfresor varje år.

 
Hur ofta spelar du på sommaren? 

-Jag har ett sommarhus på Värmdö som ligger bredvid en golfbana. Min granne Steffo Törnquist  och jag brukar spela där. Jag spelar minst tre gånger i veckan. Även när jag är på turné åker klubborna med. Jag har fått Uno Svenningsson att börja spela golf.

 
Vad har du i handicap? 

– 10.2, fast jag vill ner på 9 för då har man singelhandicap. Det är mitt mål i år.

 
Bästa golfbanan du spelat på i Sverige?

– I Sverige är det utan tvekan Bro Hof.  Det finns även banor i övriga Sverige som är fina.

ci2a7947
Tack för intervjun Patrik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close