Sveriges stjärnkock Tareq Taylor signerar sina kokböcker och presenterar recept på musslor och Lysekilsodlade jätteräkor som han lagar till på scenen. Ulf Elfving finns på plats och pratar om mat med Tareq. Magnus Bäcklund uppträder ihop med SALLT i stadsparken i Lysekil den 4 augusti.

Välkommen till årets Musselfest som i tillsammans med det stora löpareventet Musselloppet som är en stor folkfest i Lysekil. Musselloppets deltagare springer i centrala Lysekil och förbi stadsparken där Musselfesten går av stapeln i vår vackra stadspark lördagen den 4 augusti.

Bild1

Klockan 13.00 startar Musselfesten och Bohusläns mathantverkare erbjuder sina primörer från havet till försäljning på marknadsplatsen. Smaka på musslor som säljs och ett gott vin, öl och alkoholfritt alternativ finns till försäljning av Café Kungsgatan i stadsparken.

CI2A1151.jpg

Café Kungsgatan har även fika till försäljning. I Parksnäckans scen spelar skön musik av bandet SALLT som gästas av ingen mindre än artisten Magnus Bäcklund.

CI2A1699
SALLT. 
CI2A8160
Jätteräkor från VegaFish. 

Sveriges stjärnkock Tareq Taylor signerar sina kokböcker och precenterar recept på musslor och Lysekilsodlade jätteräkor som han lagar till på scenen. Ulf Elfving finns på plats och pratar om mat med Tareq. Även VegaFish vd Matilda Olstorpe som odlar jätteräkor här i Lysekil kommer att finnas på plats och kommer även hålla ett föredrag i stadsparken.

 

CI2A1954.jpg

Stadsparken är perfekt mötesplats för trivsam samvaro och skapa nyfikenhet om mat. Folkfest med andra ord. Tillsammas skapar vi en unik mötesplats i Lysekils vackra stadspark. Samarbetspartner. Leva. Lysekils bostäder. Lysekil i våra hjärtan. Svensk handel. Lysekils kommun. Havets Hus. Röe Gård och Musselakademien.

Fullständigt program kommer inom kort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close