JP Kompetens i Lysekil sponsrade med en hjärtstartare till Lysekils Vänner

Idag kom Philip Nordqvist på besök till Lysekils Vänner vid bygget av fortsättningen av strandpromenaden från Långeviks badplats till Ålevik. Philip driver företaget JP Kompetens som jobbar med allt från sjukvård, kaffe och städning.

Fr. vänster Roland Karlsson, June Magnusson, Philip Nordqvist och Anki Lindgren.

JP Kompetens och företaget som tillverkar hjärtstartarna sponsrar med en hjärtstartare värd 17 000 till Lysekils Vänner. Med på plats fanns även Stångenäs Försäkringsbolag med Anki Lindgren som är vd och June Magnusson som är försäkringstjänsteman och de har försäkrat hjärtstartaren. Roland Karlsson, ordförande i Lysekils Vänner och alla de andra som jobbar med projektet tyckte detta var en mycket fin gåva.

Philip Nordqvist på JP Kompetens lämnar över hjärtstartaren till Roland Karlsson, ordförande i Lysekils Vänner.

Efter överlämningen bjöds det på kaffe och kaka, och Philip berättade även att han skänkt 4 kg kaffe till Lysekils Vänner. Jobbet med strandpromenaden fortsätter så länge vädret tillåter. De har nu nått fram till ”bergskurvan” in mot Ålevik.

Kent Fredriksson på Lysekils Folkets Hus som är med och jobbar med strandpromenaden berättade att den 16 november är de som jobbar med strandpromenaden inbjudna till Lysekils Folkets Hus för en biokväll på Folkan och en visning av senaste James Bond filmen.

DEN SOM VILL GE ETT BIDRAG TILL PROJEKTET KAN GÖRA DET TILL BANKGIRO 745-0760 ELLER SWISH TILL 1230980524.

VILL MAN BLI MEDLEM I FÖRENINGEN SÅ SÄTTER MAN IN ÅRSAVGIFTEN PÅ 100:-/MEDLEM ELLER 300:- FÖR FAMILJEMEDLEMSKAP TILL BANKGIRO 745-0760 ELLER SWISH TILL 1230980524. 

Lysekils Vänners hemsida

Lysekils Vänner på Facebook

Picture

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close