Lundqvist & Eriksson släpper sin första cd tillsammans idag den 18 Mars 2022

Bjarne Lundqvist: född 1945. Sångare, trummis och manager. Var med och startade Flamingokvintetten 1960. Började med Streaplers 1963 och blev kvar där i 25 år. Började åter i Flamingokvintetten 1993, men tvingades sluta på grund av svår tinnitus 2007. Han kunde emellertid inte sluta med musiken och efter några års paus var han aktiv igen med skivinspelningar och medverkan i Mule Skinner Band tillsammans med sina gamla Streaplerskollegor, tvillingarna Göran och Håkan Liljeblad och Gert Lengstrand.

Steve Eriksson: född 1958. Multimusiker med gitarr som huvudinstrument, sångare, låtskrivare och producent. Kom till USA 1986 och kom att spela med legendaren Pete Seeger och Bob Dylan-trummisen Howie Wyeth. Han har också jobbat med artister som Mikael Rickfors, Lotta Engberg, Stefan Andersson, Rod MacDonald, Paul McCartney-trummisen Steve Holly, Elvis-trummisen DJ Fontana. Samarbetar med meriterade amerikanska textförfattaren Elisabeth Santos.

Det var Kai Martin som pratat med Lundqvist & Eriksson.

Den kommer att finnas tillgänglig på alla streamingplattformar

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close