Det blir cruising i Lysekil på midsommardagen

Det planeras för fullt för en cruisingen i Lysekil på midsommardagen, berättar Lorina Kjellberg som är cruisingansvarig.

Knallar på olika ställen

Det kommer att finnas knallar vid fiskhallen, längs busshållplatsen i Södra hamnen och på Rosvikstorg som stängs av för parkering just denna dag. Där kommer även Pine Ridge Brewery och The Zoo finnas med dryck och mat. På Anderssons kaj blir det parkering för bilarna som cruisar. Dessutom blir det olika aktiviteter runt om i Lysekil och tivoli på Kungstorget, tillägger Hasse Ekbrand.Vanlig trafik slussas in via Trötemyrsvägen

För att underlätta för boende och annan trafik så kommer man slussa in dessa via katastrofen på Trötemyrsvägen, berättar Lorina vidare. Endast entusiastbilar kommer att få komma in på själva cruisingen.

Hasse Ekbrand och Lorina Kjellberg spanar in infarten till Lysekil vid rondellen i Dalskogen

Föreningar som vill hjälpa till

Mer info kommer längre fram via cruisingen i Lysekil Facebooksida. Vill någon förening hjälpa till vid cruisingen så utgår det 1000: – per person som gör ett 6-timmars pass. Intresserad av att hjälpa till, kontakta då Jeff Reilly som på vardagar nås efter kl. 17:00 på mobil. Tel: 0704 – 82 85 85 eller mejl jeff57reilly@gmail.com

Ni knallar som vill komma, kontakta Lorina Kjellberg för mer information på lorina.kjellberg@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close