I dag öppnar Verandan Havets Hus

Det är Tilda Fredh och Patrik Sjöberg, som båda också driver The Old House Inn i Lysekil, som slår upp portarna till restaurangen. I början med enklare utbud men succesivt kommer det att öka.

Patrik Sjöberg och Tilda Fredh


Patrik har under hela sitt arbetsliv arbetat inom restaurangbranschen, de senaste åtta åren på The Old House Inn där Tilda varit restaurangchef de senaste fyra åren. Båda är bosatta i Lysekil sedan lång tid tillbaka och är måna om stadens näringsverksamhet. Ambitionen är att skapa en trivsam, uppskattad och omtyckt restaurang för både besökare som lokalbefolkning. Med caféverksamhet, vällagade luncher och mysig restaurang på sommarkvällarna.


Eftersom många barnfamiljer besöker akvariet planeras en mångsidig barnmeny och delar av inredningen utformas för att skapa en trivsam och inbjudande miljö för alla yngre gäster. Under sommaren kommer restaurangen också att vara öppen kvällstid med inspirerande meny och inbjudande miljö. Under lågsäsong serveras vällagad husmanskost i lunchrestaurangen.


Öppettiderna kommer att variera under året med som mest både dag och kvällstid under sommaren och med färre dagar och tider under vintern, då det är färre gäster i akvariet. Ur hållbarhetssynpunkt är det viktigt att anpassa utbudet efter efterfrågan. Fokus är på kvalité och hållbarhet.

Här kan du följa Verandan på Havets Hus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close