Idag överlämnades checken på 71 000 kronor till Lysekils Vänner

Hela 71 000 kronor så mycket inbringade Bengt Haverbys Fackeltåg till föreningen Lysekils Vänner.  Fackeltåget blev en succé som Bengt skapade för att hedra de som bygger den fina Västerhavspromenaden i Lysekil. Och vilket resultat och uppslutning det blev. Över 1000 personer vandrade i Fackeltåget.


Idag nere vid Ålevik så passade Bengt Haverby när Lysekils Vänner jobbar med byggandet av den slutliga delen av Västerhavspromenanden att överlämna checken till Lysekils Vänners ordförande Roland Karlsson på 71 000 kronor.


Bengt Haverby tackar Lysekils Vänner för den fantastiska Västerhavspromenanden de bygger och överlämnar checken på 71 000 kronor.Det var vid kaffepausen kl 10:00 som checken delades ut. Nybakad fika och kaffe bjöds det på. Arbetet fortsätter och jag passade på att ta lite foton innan överlämnandet av checken.


Två morgonpigga herrar i det fina november vädret.


Bengt Haverby passade på att se hur bygget framskrider.

2 reaktioner till “Idag överlämnades checken på 71 000 kronor till Lysekils Vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.