Magisk kväll med Lili & Susie, Micke Syd och Tommy Ekman

Vilken kväll det blev med ett fantastiskt julbord i Halmstad på Hotel Tylösand och underhållning under ledning av Lemnells Kapell med ingen mindre än Lili & Susie, Micke Syd Andersson och Tommy Ekman. En superkombination som bjöd på 80-TALSNATT TYLÖSAND X-MAS EDITION.


Lemnells Kapell


Underbar utsikt från hotellrummet på Hotel TylösandDet var fullsatt med hur mycket folk som helst i Gyllene Tider salen som ville avnjuta kvällens julbord med underhållning. Maten var helt suverän med allt man kunde önska sig och mer därtill.

Micke Syd Andersson som är en riktigt entertainer, kom in och presenterade kvällens program med artisterna och berättade även var maten var placerad med mera och nödutgångar med mera.


Jag har haft det stora nöjet att få träffa både Lili & Susie, Tommy Ekman och Micke Syd Andersson tidigare när de uppträtt i Uddevalla och Lysekil. Har fotograferat Gyllene Tider 2 gånger på Gullmarsvallen och i sommar kommer de tillbaka. Boka 17 juli för Lysekil och Gyllene Tider.

Jag hade fått i födelsedagspresent att besöka Hotel Tylösand och äta julbord och få uppleva denna 80-Talsnatt. Givetvis tog jag med mig kameran och passade på att ta lite foton under kvällen när systrarna Susie och Lili Päivärinta, Tommy Ekman och Micke Syd Andersson drog av hits efter hits från alla deras hits med Gyllene Tider, Freestyle och Lili & Susie. Här under kommer lite foton från en underbart magisk kväll på Hotel Tylösand.


Här är hela gänget som stod för en fantastisk underhållning på Hotel TylösandHitlåtarna avlöste varandra och publiken sjöng allsång så det stod härliga till i varje låt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close