All Things Live Sweden + Amaze Festival = Sant!

All Things Live, det snabbast växande livebolaget i Europa, går idag ut med att Amaze Festival förvärvas och blir det senaste tillskottet bland bolagets redan fullspäckade lineup av festivaler, evenemang och artister. Amaze Festival är en 2-dagarsfestival som sedan uppkomsten 2018 redan fått äran att agera värd för några av musikvärldens största namn, såsom Veronica Maggio, Salvatore Ganacci, Newkid, Sebastian Ingrosso och Molly Sandén. Amaze Festival äger rum på den pittoreska ön Smögen, och startskottet för årets upplaga går den 28 juli nu i sommar.

20220730 Amaze Festival 2022 Smögen Salvatore Ganacci at Amaze Festival 2022 Festival in Smögen.Photo: Pax Engström

”Det känns otroligt kul och som ett helt naturligt steg att ta tillsammans”, säger Henrik Berndtson, VD på All Things Live Sweden. ”Filosofin att live hör hemma i varenda liten vrå av vårt avlånga land delar vi helt och hållet, och att få se vad vi kan hitta på ihop känns minst sagt spännande.”

Sedan starten 2018 har Amaze Festival redan gjort avtryck både på västkusten såväl som på den svenska festivalscenen, och har med sina två tidigare genomförda festivaler lockat till sig tusentals fans och musikälskare till festivalområdet Havsvallen, bara ett stenkast från kusten. Med en bred line-up bestående av både internationella så väl som svenska namn har Amaze på bara 3 år fått äran att välkomna några av vår tids största namn upp på scen.

”Det är en stor dröm att bli en del av All Things Live:s team”, säger Christian Öster, medgrundare av Amaze Festival. ”Det blir en perfekt kombination med deras erfarenhet och vår glöd. Vi kommer kunna maximera upplevelsen för besökarna. Sammanslutningen gör det möjligt att fortsätta locka stora artister till Smögen i många år fram över. Get ready to be Amazed!”


20220730 Amaze Festival 2022 Smögen Otto Knows at Amaze Festival 2022 Festival in Smögen.Photo: Pax Engström

All Things Live Group
All Things Live grundades 2018 och är idag det snabbast växande livebolaget i Europa, med kontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Belgien, Italien och Nederländerna. Företaget representerar över 500 artister, producerar över 8200 evenemang årligen, och säljer mer än 2,3 miljoner biljetter varje år. Koncernen har fler än 200 anställda och täcker hela spektrat från lokala musik- och standupakter till stora arenakonserter med internationella artister såsom The Rolling Stones, Rammstein, Green Day och Eminem. Förvärvet av Amaze Festival är ytterligare ett steg mot bolagets vision om att vara det ledande livebolaget i Europa.

www.allthingslive.se
www.allthingslive.com
www.amazefestival.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close