Louise Hoffsten, Harpo, Mikael Rickfors och Robert & Maria Wells med mera gästar M/S Soten i sommar

I sommar kan ni förutom en upplevelse till sjöss under ett antal fredagar även uppleva härliga sommarturer med nya M/S Soten där bland annat bjuds på Papa Dee, Louise Hoffsten, Harpo, Mikael Rickfors och Robert & Maria Wells underhåller ombord. Det kommer även att bli kulturkväll med en av Sveriges mest sålda författare, Kristina Ohlsson som gästar M/S Soten.

Varje artist har med sig merchandise och det kommer att avsättas hela sista timman innan båten kommer iland 22:00, alltså en hel timma för signering, prat, artisterna har med sig allt från CD, Vinyl, litografier, tavlor, böcker och annat. Förköp till samtliga artistkvällar släpps inom kort.

Bengt-Robert Kotte Ohlsson och Göran Hahne

Detta är ett samarbete mellan Göran Hahne på M/S Soten och Bengt-Robert Kotte Ohlsson på Kotte Management. Under färden kommer det att serveras Västkustbuffé ombord på M/S Soten efter avgången från Smögen.Men redan den 21 april blir det Rally ombord på Soten med ingen mindre än radioprofilen Stefan Livh sjunger sånger och berättar skrönor om låtarna du hört i din radio. I mer än 40 år har han tjötat och sjungit i radio, nu tar han låtarna till scenen. Hör låtar som ”Domus/Paleys”, ”Ålekråkans vals”, ”Alla känner nån från Göteborg”, ”Är detta vägen till Partille”, ”Välj annan väg” och garanterat en och annan låt från radiosuccén Rally. Skratt och spontan allsång utlovas.


Artistpremiär 21 april ombord på M/S Soten

21 april blir det Rally ombord på Soten med ingen mindre än Stefan Livh.


7 juli blir det sommarpremiärtur med Papa Dee med dj som sjunger sina hits och underhåller ombord på Soten.

14 juli Kristina Ohlsson succéförfattaren som är en av Sveriges mest framgångsrika författare av kriminalromaner och barnböcker. Kristina kommer att prata och signera böcker ombord på Soten.

21 juli kommer ingen mindre än Louise Hoffsten med musikant och spelar på Soten. Louise kommer att spela sina hits. Louise Hoffsten kommer också att dagen efter spelningen på Soten, spela i Evja Folkets Hus den 22 juli.

28 juli kommer Mikael Rickfors med musikanter där Mikael berättar om sin musikaliska resa. Mikael Rickfors är ett legendariskt namn inom svensk pop och rock. Inte bara för hans roll som sångare i The Hollies på sjuttiotalet, eller hans klassiska åttiotals hymn ”Vingar för Pengarna”, utan som en av landets bästa rocksångare någonsin.

30 juli blir det en extragrej med M/S Soten som utgår från Fjällbacka och går till Florön. På Florön så spelar Mikael Rickfors med musiker och där kommer ni även att få höra några av Evert Taubes låtar.

4 augusti kommer ingen mindre än Robert & Maria Wells. Robert Wells har ett CV som är hur långt som helst. Medverkade bland annat i Tv-programmet ”Så skall det låta” som pianist och konsertturnéerna ”Rhapsody in Rock” har blivit en stor publiksuccé både i Sverige och utomlands med mera.


Med sig har Robert sin fru Maria som har en gedigen karriär i bagaget som sångerska, skådespelerska och författare. Maria har flitigt turnerat runt om i landet med bland annat showgruppen Vocalettes och under tio säsonger gästat Robert Wells ”Rhapsody In Rock” samt medverkat i flertalet TV-program.

11 augusti kommer Harpo och uppträder på Soten. Harpo med sina hitlåtar ”Moviestar”, ”Honolulu”, ”Horoscope”, ”Lycka”, ”Motorcycle Mama”, ”Television” och ”Smile” är bara några av alla de hitlåtar som Harpo sjungit in. Harpo är även väldigt stor i utlandet och bland annat i Tyskland. Harpo berättar musikaliska minnen under spelningen.

En resa från Smögen med nya M/S Soten tur och retur till Hunnebostrand längs Sotenkanalen i stilla vatten för att uppleva Sotenäs från nya M/S Soten.Artistprogram M/S Soten 2023


21 april.
Premiärtur för artistkvällar ombord på M/S Soten med ingen mindre än Stefan Livh.

7 juli. Sommarpremiär med Papa Dee ombord på M/S Soten.

14 juli.
Författaren, Kristina Ohlsson framträder och berättar om sina böcker som utspelar sig i Kungshamn och Hovenäset. Hon signerar även böcker ombord på M/S Soten.

21 juli. Louise Hoffsten med musikant uppträder ombord på M/S Soten.

28 juli. Mikael Rickfors med musikanter uppträder ombord på M/S Soten.

4 augusti. Robert & Maria Wells uppträder ombord på M/S Soten.

11 augusti. Harpo uppträder ombord på M/S Soten.Här kan du läsa mer om M/S Soten

3 reaktioner till “Louise Hoffsten, Harpo, Mikael Rickfors och Robert & Maria Wells med mera gästar M/S Soten i sommar

  1. Var kan man köpa biljetter?

  2. Susanne Engdahl Jensen 18 mars, 2023 — 14:20

    Hej, tänkte bara höra när det släpps biljetter till Sotenturerna med artister?

    1. Du får hålla koll på M/S Sotens hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close