Ny italiensk restaurang öppnar i Lysekil

Lysekilskrögarna Patrik Sjöberg och Tilda Fredh öppnar upp ännu en restaurang i Lysekil och nu tillsammans med Paolo Bergamasco och Vanessa Muniz. Paolo som tidigare har drivit restaurang bredvid The Old House Inn i Lysekil. Sedan tidigare driver Tilda och Patrik både The Old House Inn och Verandan på Havets Hus i Lysekil.

Patrik och Paolo blev goda vänner och har under åren pratat om att göra något i Lysekil och nu öppnar de upp den italienska restaurangen My Italian Friend på gamla Däcket vid Hotell Lysekil.

Paolo Bergamasco och Patrik Sjöberg

Tilda Fredh

Italiensk mat

Det kommer att bjudas på italiensk mat för hela slanten berättar Paolo och Patrik när jag träffar dem på plats vid My Italian Friend. Det finns ingen italiensk restaurang i Lysekil och läget är helt perfekt. Detta kommer att bli hur bra som helst tillägger Patrik. På menyn hittar ni därför givetvis olika former av antipasti, pastarätter samt Paolos goda pinsor.

Öppnar i mitten på maj

Just nu jobbas det för fullt att färdigställa allt och tanken är att man skall öppna upp i mitten på maj. I början så kommer de ha öppet fyra dagar i veckan och lagom till sommarsäsongen så kommer de ha öppet varje dag. Benvenuti a My Italian Friend.

Här kan ni följa My Italian Friend på Facebook

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close