Jultraditionen med den fina juldekorationen på Nyponvägen i Lysekil fortsätter

När jag hälsar på hemma hos Carina och Tommy så ligger snön så vackert på backen och det gör att det blir lite extra fin julstämning. Det har blivit en tradition att jag besöker Carina och Tommy på Nyponvägen varje jul och tar lite foton på denna fantastiska juldekorationer de har i sin trädgård.
Man kan inte en annat bli imponerad av deras ljusslingor och figurer i trädgården. Det är som ett sagoland. Inne i huset finns det fullt med tomtar. Tommy sköter ljusen på utsidan och Carina sätter upp över 600 olika tomtar inne i huset inför julsäsongen.


Nytt för i år är en stående tomte i trädgården. Här är Carina med den nya tomten.


Inne i huset så står det tomtar överallt. Varje år jag varit där så ser man någon tomte som man inte såg förra gången. Julkänslan infinner sig snabbt och man kan nästan tro att man är i tomtarnas verkstad som man ser på julafton hos ”Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul”. Det är helt sagolikt. Allt började i mindre skala en gång i tiden på Nygatan här i Lysekil. När de sedan flyttade till Nyponvägen 2004 så började de i större skala. 


Tusen tack Carina och Tommy för att jag fick hälsa på er igen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close