Stående ovationer på premiären av Queens i Uddevalla

Det blev en magisk premiär av Queens på Östraboteatern i Uddevalla. Queens som är en show med de största hitsen av Queen som framförs av dessa fyra fantastiska sångerskor, Anna-Mia Bonde som även är producerat Queens, Karin Funk, Anna Sahlene och Nina Söderqvist.

Nina Söderquist slog igenom för den breda massan med vinsten i tv-serien West End Star där hon vann en huvudroll på Londons West End. Med många hundra gig i ryggen, rockturnéer med bland annat Kee Marcello, gästspel i just Queen-shower med Peter Johansson, medverkande i melodifestivalen och otaliga showproduktioner, har Nina välförtjänt fått smeknamnet Sveriges Rockdrottning. Badrock med Björn Skifs har hon också medverkat i.

Nina Söderquist

Anna Sahlene har många år efter sin debut som ”Anna” i ”Alla vi barn i Bullerbyn” har Anna hållit sig kvar som en uppskattad och folkkär artist. Senast i år tog hon sig till final i Estlands melodifestival, samma land hon tävlade för i Eurovision när hon fick sitt internationella genombrott med låten ”Runaway” 2002. Förutom sina hits från både svenska, norska och Estniska melodifestivalen är Anna också en flitigt anlitad röstskådespelare.

Anna Sahlene

Anna-Mia Bonde är kreativ producent för Queens. Multifacetterad sångerska med över 30 års erfarenhet av show, turnéer, musikal och TV. Sjungit med och bakom de flesta namnkunniga i landet samt porträtterat Anni-Frid från ABBA över hela världen och tvåfaldigt grammisnominerad ihop med rockpionjärerna ”The Nightflight Orchestra”.  

Anna-Mia Bonde

Karin Funk utbildad vid Högskolan för scen och musik i Göteborg, har Karin gjort flera framträdande roller i musikaler som Chess, Häxorna i Eastwick och The Phantom of the opera. Med sin bredd som sångerska, konferencier, producent och kreatör har hon också anlitats för otaliga events och showproduktioner runt hela världen! 

Karin Funk

Jag fanns på plats och tog lite foton på denna underbara konsert på Östraboteatern i Uddevalla och med en publik som verkligen var med på noterna denna premiärkväll av Queens. För er som inte kunde närvara på kvällens konsert så ligger turnéplatserna här under. Missa inte detta.

Martin Olsson

Martin Lagergren

David Lagergren

Per Strandberg

Daniel Snell

Turnéplan

5/3 Vara, Konserthus

8/3 Stockholm, Rival

9/3 Gävle

10/3 Eskilstuna, Lokomotivet

15/3 Lund, Stadsteater

16/3 Ystad, Teater 

17/3 Kristianstad, Kulturkvarteret

18/3 Varberg, Nöjeshallen 

19/3 Örebro, Hjalmarbergman teatern

Bakom produktionen står Gala Entertainment och MT Live. Förutom de fyra Queens, Nina Söderquist, Anna Sahlene, Anna-Mia Bonde och Karin Funk så är det kapellmästare Martin Olsson med liveband som består av: Martin Olsson på bas, Per Strandberg på gitarr, David Lagergren på keyboard, Martin Lagergren på trummor och och Daniel Snell på gitarr.

Biljettlänk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close