Malin Corner tar över restaurangverksamheten på Röe Gård

Restaurangen på Röe Gård har fått ny arrendator från och med den 1 mars i år. Det är Malin Corner som nog de flesta känner igen. Hon tar över driften av restaurangen på Röe Gård som nu fått namnet Malindas.

Maria Christensson som fram till slutet på februari drev restaurangen, kommer växla tillbaka till där det en gång startade för 32 år sedan med att driva butiken och uthyrningen av husen på gården.

Från vänster Malin Corner, Maria Christensson och Linda Impola

Malin kommer från Göteborg

Malin kommer från Göteborg och flyttade till Munkedal 2010. Där har hon bland annat drivit ett café på Munkedals station ett par år och efter det så tog hon över driften av restaurangen på Torreby Slott. I sex år drev hon restaurangen på Torreby Slott. Under tiden hon drev Torreby Slott så anställde hon Linda Impola som idag är hennes bästa kompis.

Linda och Malin

Efter Torreby så blev det Grebbestad i fyra år och restaurangen på Mjölkeröds Golfklubb. Under tiden i Grebbestad fick hon höra att Maria letade efter någon som kunde ta över driften av restaurangen på Röe Gård.Det klickade direkt

Malin tog kontakt med Maria och de träffades och det klickade direkt. Malin har varit på Röe Gård ett antal gånger tidigare och ätit och fikat med familjen. Starten för Malindas på Röe Gård gick den 4 mars och det blev succé direkt med mycket folk.

Malindas kommer att drivas som Maria tidigare gjort men med deras egna inslag och mat. Malin berättar vidare att de älskar att laga mat och att Linda är en fantastiskt duktig kock. Linda är från Brastad från början så det är nog många som kommer att känna igen henne när de besöker Malindas på Röe Gård.


Namnet Malindas

Namnet Malindas kommer från Malin och Linda. I början så blandade folk ihop deras namn och vänner till Malin och Linda tyckte man kunde döpa rörelsen till Malindas. Malindas är samtidigt en hyllning till deras vänskap mellan dem båda. Linda berättar att när de är lediga så händer de att de är ute och reser tillsammans.


Jobbar även med catering

Malin berättar att de även har catering över hela Bohuslän, och då framför allt vid minnesstunder. Det kommer att bli påsk, valborgs -och midsommarfirande med mera på Röe Gård, och även skördefest och senare även julmarknad i december. 

Butiken på Röe Gård

Öppettider

Fram till sommarsäsongen startar kommer Malindas på Röe Gård ha öppet torsdag-söndag kl. 11:00-16:00. Efter det så blir det sommaröppet varje dag. Det kommer även att bli Afternoon Tea vid olika tillfällen som man kan beställa plats till och då är det öppet till kl. 20:00. Mer om detta kan du läsa om på hemsida, Facebook och du kan även följa Malindas på Instagram.

Butiken på Röe Gård har också öppet torsdag-söndag mellan kl. 11:00-16:00.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close