På påskafton är det premiär på Bro Musikscen

På påskafton är det premiär på Bro Musikscen på Villa Bro i vackra Brodalen. Under våren och sommaren kommer Villa Bro i ett nytt projekt med stöd från turistrådet satsa på att locka fler människor och att skapa en etablerad musikscen som långsiktigt kommer kunna utgöra en ny plattform för kultur i Lysekil som ett alternativ till all sommar-säsongs-orienterade ”underhållningsmusik” som finns i Lysekil och som man kan njuta av i en vacker, unik och gemytlig miljö och på en ”central” plats – med placering nära tre kommuner.

Projektet kallas Bro Musikscen och vi kommer med start på påskafton och fram till augusti under lördagar ha kostnadsfria musikkvällar med artister och musiker (som skriver originalmusik), open mic/öppen scen och livemusik-quiz berättar Joakim Linder som till vardags jobbar som kultursamordnare i Sotenäs kommun.

Den 8 april & 20 maj kommer det också att hållas i öppen scen i samband med musikquizen. Då har du som själv känner för att framföra något möjligheten att delta med fullt utrustat PA samt, mikrofon och instrument.

Villa Bro

Sommarens program kommer att släppas i juni. Alla evenemang är kostnadsfria och enkel, billig, hållbar och god mat serveras varje kväll.Program Bro Musikscen våren 2023

8 april – musikquiz & open mic


22 april – LILLE BRO (POP)


6 maj – JOAKIM LINDER (POP/ROCK)


20 maj – musikquiz & open mic


3 juni – ALBA OMEGA (POP)


17 JUNI – EASY OCTOBER (AMERICANA)

Läs mer på www.villabro.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close