Lisa Nilsson skapade magi i Uddevalla tillsammans med sin gitarrist Mattias Torell

Det blev en underbart intim afton med en av Sveriges i särklass bästa sångerska Lisa Nilsson och gitarristen Mattias Torell på Östraboteatern i Uddevalla. Lisa och Mattias är ute på turnén ”Duo i nöd och lust”.

Lisa Nilsson

Lisa bjöd på en historia med musik i nästan två timmar som både var allvarlig men som mest lockade till skratt och publiken var med på noterna och det lockades även till stora applåder och kvällen bjöds även på allsång där publiken sjöng med. Hon har en gudabenådad röst som är helt fantastisk.

Lisa hade med sig den suveräne gitarristen Mattias Torell som turnerat med Lisa sedan 1992. Mattias har också bland annat spelat med Eric Gadd, Eagle Eye Cherry och även varit kapellmästare för flera uppsättningar på Stockholm Stadsteater, däribland Djungelboken och De tre musketörerna.

Mattias Torell


Lisa som haft några tuffa år, men ikväll stod hon där som en lysande stjärna och för er som inte var i Uddevalla så kolla turnéplanen på Lisas hemsida och gå och titta på konserten. Här kommer lite foton från lördagens konsert med Lisa Nilsson och Mattias Torell.

Det var Tobias Johansson på PANG! Konserter och evenemang på Västkusten som tagit Lisa till fina Östraboteatern i Uddevalla.

Lisa och Mattias tackar för sig, men det blir extranummer till publikens jubel.

Efter extranummer tackar Lisa och Mattias för sig.

Idag går resan vidare till Norge och Stavanger. Här kan du se Lisa Nilssons turnéplan på https://allthingslive.se/artist/lisa-nilsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close