En eftermiddag med Tommy Nilsson på Radio Väst i Uddevalla.

IMG_4661

Idag blev det en lite extra händelserik dag. Blev inbjuden till P4 Radio Väst och sitta och prata med Tommy Nilsson i en radiointervju. Ni som vill lyssna på intervjun med oss kan göra det lite längre ner här på sidan. Jag var vid radiohuset i Uddevalla 13:00 ungefär. Man blir så väl mottagen när man kommer till Radio Väst.  Tommy och Anders Westin, (Anders sköter Tommys promotionsturné nu när Tommy är över hela landet  och gör reklam för sin nya skiva ”Stay Straight On The Current Road” .)  De hade först varit med  Morgongänget i Göteborg på Mix Megapol och sen åkt vidare till Borås. Kl 13:30 anlände de till Uddevalla. Jag sköter Tommys sida på Facebook så jag hade blivit inbjuden som ett fan av Tommy att vara med i radion, eller rättare sagt största fanset…. Tommy är en vän till mig och vi har känt varandra i många år och det framgår av intervjun sen för er som inte lyssnat på den.

IMG_3647
Tommy och jag samlar oss inför fotografering till Radio Väst webbsida.
bild (3)
Foto: Anders Westin.

När jag vaknade i morse tänkte jag, måste ju ha med en tårta till Tommy. Han släpper en ny skiva och det är några år sedan. Vi måste fira detta. Försökte få tag i Linda, Tommys fästmö för att veta vad Tommy gillar och inte gillar. Tänkte först jag skulle köpa en prinsesstårta, undrade just om Tommy gillar marsipan. Linda fick jag inte tag på. När jag kom ner till bageriet hade de ingen prinsesstårta, men de hade budapestlängd som tur var. Det måste ju stå något på tårtan. Frågade hon i kassan om inte Stefan som bakar kunde skriva något på den. Stefan var som bortblåst. Efter tio minuter sa jag, jag tar den ändå. Precis när jag skulle betala kommer Stefan in och han fixar till ett ”Grattis Tommy” på den. Tack Stefan på Thores Bageri.

IMG_3655
Tommy öppnar tårtkartongen.

IMG_4668

IMG_4665
Frida min dotter som träffat Tommy så många gånger förut fick givetvis följa med till Uddevalla.

Nu var det dags för inspelning. Det kändes rätt avslappnat faktiskt. Programledarna Susanne och Evelina började prata och sen flöt det bara på. Efter programmet pratade Anders, Tommy och jag lite. De skulle åka vidare till Skövde så vi sa hejdå till varandra. Frida och jag satte oss i bilen och styrde hem till Lysekil igen. Det var en liten annorlunda dag kan man säga men väldigt trevlig. Till er som läser detta. Köp Tommys nya cd, Den är helt fantastisk. Jag har haft den äran att fått lyssna på den i några veckor nu. Jag säger bara WOW!

Bilder och ljudfiler från programmet.

Tommy Nilsson Facebook

Tommy Nilsson Hemsida

4 reaktioner till “En eftermiddag med Tommy Nilsson på Radio Väst i Uddevalla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.