Cruisingen i Lysekil räddas kvar

Den årliga cruisingen i Lysekil räddas kvar, det skriver Lysekilsposten i en artikel. Bidraget som Lysekils kommun stöttar med räckte inte fullt ut, men nu har ett antal sponsorer gått in med pengar och det skall även upprättas en insamling till förmån för cruisingen i Lysekil.

Cruisingen i Lysekil som brukar vara en folkfest och som betyder så mycket för handeln i Lysekil under midsommardagen. Huvudsponsor blir företaget Skrotfrag och även The Old House in går in som sponsor berättar Patrik Sjöberg som driver The Old House inn, Verandan på Havets Hus och inom kort öppnar även My Italian Friend Lysekil här i Lysekil.

Alla motorälskare kan se fram emot en midsommar med cruising i Lysekil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close